2777
2789

به خودم قول دادم تا حد امکان جایی نرم که بعدش بیام خونه ناراحت باشم مخصوصا از مادرم خیلی دلخورم همیشه فرق میذاره همیشه انگار مقابل ادمه

دیروزم  رفتم خونه خاله ام اونا تیکه پروندن و کنایه زدن حالم گرفته شد 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همینطورم خیبی وفته خونه هیچ کس نمیرم.  بخدا اعصابم راحته.  قبلنا که با اینا در ارتباط بودم صبح تا شب با شوهرم بحث داشتم.  چند وقته نمیبینمشون مغزم راحته.  زندگیم ارومه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چیشده؟

خیلی ناراحتم کردن مادرم از بچگی منو دوست نداشت همیشه تحقیرم میکرد هیچوقت اون محبتی که باید میکرد نمیکرد الانم انگار محبتش حس نمیکنم فقط حس میکنم مقابلمه چون تو همین حالت های خوب همش خلافمه اونطور که باید تحویلم نمیگیره خیلی فرق میذاره بین منو خواهرم دیروزم رفتم خونه خاله ام اونم چند تا تیکه پروند

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همینطورم خیبی وفته خونه هیچ کس نمیرم. بخدا اعصابم راحته. قبلنا که با اینا در ارتباط بودم صبح ت ...

والا خاله ام تا فهمید من حامله ام گفت دخترا من شانس ندارن بچه هاشون همش میریضن دیگه بچه نمیخوایم یعنی بچه های تو سالمن بچه های منم همش مریض میشن مگه شده بچه مریض نشه همون که من مثل اونا همه نمینالم عوض تبریکش گفتنش دلم شور زد بخدا بعدم گفت انقدر بچه میاری چکار گفتم خدا داده دیگه شده گفت ها شما خونه جدید خریدین دخترت همش پز میده میگع خونه امون بزرگه در حالی که دخترم کلا هفت سالشه ذوق داره نمیگن ذوق داره میگن پز میده اخه بچه هفت ساله چی میدونه پز چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون موقع پامیشدی میومدی خونه تا چند سال قیدشونو بزن

اصلا چطور تونست بگه دخترت پز میده بخدا اگه اون یکی خاله ام بود هنوز صداش میکرد تو چی میگی بیا ببینم تعریف کن خونه اتون چطوری و فلان میگفت ذوق داره ولی این میگفت داره پز میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40