2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم پیشم بود یک ساعت بیشتره که رفته منم یکم درس خوندم منتظر بودم ساعت شیر خوردن نی نی برسه الان سا ...

آخی عزیزم نوش جونش🫠

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

منم با حالت خیلی فجیعی بیدار شدم هنوز اثرش رومه بعد ربع ساعت

با چه حالتی عزیزم؟شما هم دلشوره دارید؟حس خوبی ندارم اصلا ببین اتفاقی نیفتاده ولی حس بد دارم🥲

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اخه بلاتکلیفی واقعا حس بدیه نمیدونم بشینم بخونم نخونم

میدونم حس خیلی بدیه اما ما اولین و اخرین افرادی نیستیم که توی این موقعیتیم اگر خیلی دو دل هستی مثل من بزار اگر خدای نکرده قبول نشدی فردای نتایج بخون اگر هم قبول شدی که تبریک میگم😍

بد به دلت راه نده سعی کن از روزای باقی مونده استفاده کنی و بدت ببری

با چه حالتی عزیزم؟شما هم دلشوره دارید؟حس خوبی ندارم اصلا ببین اتفاقی نیفتاده ولی حس بد دارم🥲

رفتم بخوابم یهو بیدار شدم بعد دیدم نمیتونم تکون بخورم پاشم بدنم بشدتت لرزید درحد چند دقیقه بعد پاشدم یک حس وحشتناکی بود