خوااابه خواب بودم یهو با صداهای وحشتناک بیدار شدم مث بمب فهمیدم ترقه بوده و ربع ساعت همینطور ادامه داشت خداشاهده فک کردم جنگ شده حتی صداش از صدای پدافند هم بلندتر بود الانم آهنگ گذاشتن وسط کوچه کناری میرقصن و کل میکشن؛پلیس میاد واس همچین چیزی تا یکم ساکت شن؟نمیدونم چرا همسایه های خودشون تذکر نمیدن قلبمون اومد تو دهنمون
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
چجوری بخوابم بااین صدا 😐فک کردم دوباره حمله شده پریدم از خواب
چجوری بخوابم بااین صدا 😐فک کردم دوباره حمله شده پریدم از خواب
بمیرم
خودشون متاسفانه باید درک داشته باشن که داخل این ماه از سال مردم در و پنجره هاشونو باز میزارن که متاسفانه درک ندارن اما خب عروسی هم یه شبه دیگه تکرار نمیشه به نظرم بیخیال بشید