2777
2789
عنوان

نک فرزند

352 بازدید | 51 پست

سلام .نگران نبستید که بچه تون در آینده تنها باشه من ۳۶ سالمه از طرفی از سنم نگرانم از طرفی از تنهایی پسدم در آینده نگرانم .شما اگه بودید اقدام می کردید 

بچت قراره ازدواج کنه چراتنهاباشه؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من بااینکه ۹ ماه بارداری ویار داشتم تو فکر سومی هستم بچه هام همدم داشته باشن 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من یه پسر دارم 😁🫠ک خیلی کوچولوعه هنوز دوس دارم تک باشه ..چون ن تنهاخیری از خاهر برادرام بهم نرسید جز ضرر وتروما هیچی دیگه نداشت .. کاش کل درامد وپول رو بجای ۳ ۴ تابچه خرج یکی کنن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم هم سن شما و یک پسر دارم .‌اما در خودم نمی‌بینم 

و یک دلیلی که دوست ندارم فرزند دوم داشته باشم اینه که میترسم نتونم عدالت رو بین بچه هام اجرا کنم از فرق گذاشتن میترسم ..چون از خانوادم فرق دیدم در صورتی که خودشون اصلا قبول ندارن ...تو رو خدا اگه بین دختر و پسر فرق می‌دارید یا به هر دلیلی احساس میکنید ممکنه نتوانید یک درصد عدالت برقرار کنید بچه دوم نیارید ..

بچه تا۶ سالگی محبت تورومیخاد و بازی ووقت گذاشتن باهاش  .. بعد مدرسه ووتکلیف ودوستاشو ..بعدنوجوونیه درس و مهارت وکار وهنر یادگرفتن و..بعدم سربازی وازدواج 

تواین مراحل خواهر وبرادر کجای داستانه؟ و بودنش چ کمکی میکنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.