2777
2789
عنوان

بین دو راهی موندم

99 بازدید | 15 پست

سلام خواهرای عزیزم 

یه راهنمایی بهم بکنید

من شغلم ویزیتوری هست تو خونه کارمیکنم ماهی 16تومن

بعد یه شرکت دیگه بهم درخواست دادن میگن بیا ماهی 30تومن حقوقش هست

حالا این شرکت جدیده میگه که قبل ساعت 7باید انگشت بزنی ساعت 2ونیم هم باید بیای دوباره خروج بزنی

فاصلش هم نیم ساعته از شهر خارجه 

بعد 2تا بچه هم دارم مدرسه میرن اونام همش صبحی هستن نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید 

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع)🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم قبول میکنم تقریبا تایم اداری هست با بچه هات میری با بچه هات برمیگردی شب قبل خواب هم میتونی غ ...

بنظرت وقت میکنم بهشون درس بدم یا به خونه زندگی برسم نمیدونم چیکار کنم همش دارم فکرمیکنم 

[QUOTE=397821206]بچه ها چندسالشونه؟[/QUکلاس اول و چهارمی هستن.

اخی عزیزم 

همسرتون نمیتونه کمک کنه صبحا رو ؟

بستگی داره فک کنم مثلا اگه صبحا بچه ها عادت کنن خودشون بیدارشن برای اوناهم خوبه مستقل میشن و خپ این خیلی خوبه براشون از همه لحاظ 

خیلی هارو دیدم اینکارو کنن بچه هاشون بیدارشن 

ولی خپ حقوقشم خوبه با این هزینه ها خیلی براتون بهتر مبسه 

بنظرت وقت میکنم بهشون درس بدم یا به خونه زندگی برسم نمیدونم چیکار کنم همش دارم فکرمیکنم

بستگی داره به شخصیت خودت

میتونی بسازی که شب فقط دوازده تا شیش بخوابی؟ در طول روزش انرژی داری یا کسل میشی و ظهر باید بخوابی؟ 

اگر شخصیت قوی و مقاومی داری بنظرم که میتونی از پسش بربیای

عضو 

اخی عزیزم همسرتون نمیتونه کمک کنه صبحا رو ؟بستگی داره فک کنم مثلا اگه صبحا بچه ها عادت کنن خودشون بی ...

اره درامدش خوبه ولی نمیدونم ازاین کارم دربیام بعدپشیمون شم چون حفوق هم. نمیدن به موقع

ولی دیگه ازساعت 6تا نزدیک3بیرونم باید برم در مغازه ها

بستگی داره به شخصیت خودتمیتونی بسازی که شب فقط دوازده تا شیش بخوابی؟ در طول روزش انرژی داری یا کسل م ...

شغل شوهرمم ویزیتوریه میگه اگه توام باهام بیای همش باهم باشیم مغازه ها ازمون جنس نمیخرن خودمم بلدنیستم تنهایی جایی برم. 

خیلی هم سخته بی خوابی با دو بچه مدرسه ای🥹

اره درامدش خوبه ولی نمیدونم ازاین کارم دربیام بعدپشیمون شم چون حفوق هم. نمیدن به موقعولی دیگه ازساعت ...

اگر به موقع حقوق نمیدن نمیصرفه بخاطر از زندگی و بچه هات بزنی

عضو 

اگر به موقع حقوق نمیدن نمیصرفه بخاطر از زندگی و بچه هات بزنی

همین که ماهی16میده حقوق شهریورو بهم ندادن

هرچی زنگ میزنم بهشون جوابم هم. نمیدن