2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

2078 بازدید | 26 پست

سلام من فردا میخواهم واکسن دو ماهگی دخترم را بزنم کسی تجربه دارد بچه خیلی اذیت میشود یا نه؟ و باید قبل و بعد واکسن چه کار کنم؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید.

تعداد رای : 2
نظرسنجی
درد دارد
1
50%
تب دارد
1
50%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

خوشبحالت بچه ت دوماهه شده..اروم شده یاهمچنان بیقراری های شبانه پابرجاس؟ماالان از دوساعت دورزدن توخیابون برگشتیم پسرم۲۱روزه س و مداااام گریه میکنه😢😢😢😢کاش زودتربرن این روزا

علی و عسل زیبای مامان♥
خوشبحالت بچه ت دوماهه شده..اروم شده یاهمچنان بیقراری های شبانه پابرجاس؟ماالان از دوساعت دورزدن توخیا ...

وااای گلم اینجوری نگو،اینقد زود میگذره اونوقت دلت برا همین روزا تنگ میشه

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماهگی اکثرا بچه ها خیلی درد و بی قراری ندارن میگن که چهارماهگی واکسن سختی دارن.ولی دختر من برعکس دوماهگی خیلییی اذیت شد ولی چهارماهگیش خوب بود بی قراری نداشت اصلا

نه زیاد سخت نیس،یعنی پسر من که نه زیاد گریه کرد و نه پاش درد میکرد.فقط استا رو سر موقع بده

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
خوشبحالت بچه ت دوماهه شده..اروم شده یاهمچنان بیقراری های شبانه پابرجاس؟ماالان از دوساعت دورزدن توخیا ...

دختر من چهارماه و نیمشه .کاش میشد برگرده به قبل یک ماهگیش با وجود سختیایی که داشت خیلی شیرین بود

سلام.من پسرم سه ماه و نیمشه.واکسن دوماهگی رو ک زد موقع تزریق درد داشت.ولی بعدش خوابید.یه کم تب کرد.بهتره واسه اطمینان قبل از تزریق استامینوفن رو شروع کنی ،دو برابر وزنش،هر چهار ساعت یه بار.

پسر من زیاد تب نکرد.

راستی کمپرس سرد واسه کم شدن درد ،رو جای واکسن تا ۲۴ساعت.بعد از اونم کمپرس گرم

دوماهگی اکثرا بچه ها خیلی درد و بی قراری ندارن میگن که چهارماهگی واکسن سختی دارن.ولی دختر من برعکس د ...

وااااای نمیدونی از بیخوابی دیوانه شدم ..سردرددددد دارم از صدای گریه استرس میگیرم خیلی حالم بده😢

علی و عسل زیبای مامان♥

بله هم درد دارد و هم تب. قبل از اینکه ببریش دوبرابر وزنش استامینوفن بده بهش که کمتر درد بکشه و گریه کنه. تا اومدی خونه براش روز اول کمپرس سرد بزار فرداش کمپرس گرم. هر ۶ ساعت و اگر تبش بالا رفت هر ۴ ساعت یکبار دو برابر وزنش استامینوفن بده بهش. پاشورش کن

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

پسرم الان هفت ماهشه.....از بین سه تا واکسنی که زده دوماهگی خیلی سخت بود....هم تب داشت هم درد

قبل از واکسن بهش قطره استامینوفن بده همراه خودت آب قند ببر با قطره چکون چچن سیسی بهش بده آخه میگن کمک کننده هست زیاد لباس تنش نکن.....شب خیلی حواست باشه تبش رو چک کن....میتونی پاهاشو با یه پارچه نازک آروم ببندی تا زیاد تکونشون نده....همچنین اینکه خونه رو یه محیط آروم براش کن....لباس راحت بکن تنش که وقتی آووردیش خونه نخواد عوض کنی لباساش رو.....کمپرس سرد رو هم فراموش نکن

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

سلام خیلی واوسن راحتی هست اصلا اذیت نمیشن.‌ قبل از حرکت به سمت بهداشت دوبرابر وزنش بهش قطره استامینفن بده.‌

حتما بده. اگه نداری سر راهت اول استامینفن برای نوزادان بخر تو ماشین بهش بده بعد برو واکسن بزن

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
دختر من چهارماه و نیمشه .کاش میشد برگرده به قبل یک ماهگیش با وجود سختیایی که داشت خیلی شیرین بود

حتما نوزادی ارومی داشته خب..برامن کولبک پدر هردومونو دراورده خواهر

علی و عسل زیبای مامان♥