2777
2789
عنوان

امشب چقدر غیبت شوهرمو‌کردم😂

463 بازدید | 21 پست

از دستش ناراحت بودم یعنی هرکی خواست از شوهرش بگه من از این بنده خدا بد گفتم😂😂 

ولی ممنون که هستین کلی سبک شدم 😂

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

سبک نمیشی بدتر میشی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عادت کردم واقعا عادت کردن بد چیزیه🥲

من چن ساله اینجام هرچی حرف زدم  بدتر شد

توام نکن

خودت حلش کن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

میگن زنها از ته دل از شوهرشون دلخور نمیشن، اگر نه تا حالا با نفرین هاشون هیچ مردی روی زمین نبود.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

من چن ساله اینجام هرچی حرف زدم بدتر شدتوام نکنخودت حلش کن

واقعا حل شدنی نیست همسر من شخصیتش اینجوریه بسیار ادم خنثی و بی احساسیه

واقعا حل شدنی نیست همسر من شخصیتش اینجوریه بسیار ادم خنثی و بی احساسیه

پس ولش کن

بچه دارید.؟

میگن زنها از ته دل از شوهرشون دلخور نمیشن، اگر نه تا حالا با نفرین هاشون هیچ مردی روی زمین نبود.

اره خدایی قبول دارم.

ولی پروفایلت 🥲❤️

پس ولش کنبچه دارید.؟

آره دوتا پسر دارم

پسر بزرگم ده سالشه بعضی وقتا که مثلا من میگم خیلی گل دوست دارم طفلک بچم با پول تو جیبیاش برام گل مبخره میگه بابا بلد نیست من برات میخرم🥲

آره دوتا پسر دارمپسر بزرگم ده سالشه بعضی وقتا که مثلا من میگم خیلی گل دوست دارم طفلک بچم با پول تو ج ...

دوستت داره؟

الهی بگردم چ پسری