2777
2789

روزبه خوشگلتره 🤦🏻‍♀

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اصلااون خیلی خودشو می‌گرفت

اون جذاب جذاببببببببببب🤣🤧

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

روزبه که خیلی بهتره اون رهبری گوشت تلخه به نظرم 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

تو ام مثل من ازاونایی هستی که تا فیلمی میبینه رو بازیگرش کراش میزنه ؟😅🤣🤣منم رو بابک انصاری کراش ز ...

اره من ماهی چند تا کراش میزنم 

ماندگاری شم یه هفتست😂😂

انفاقا منم میبینم بازی نقاب ها رو

منم رو یاشار کراشم😂😂

از امشب یوسف شروع شده دیگه کراشالعالمینه🤣🤣🤣

عه راست میگیا🤣🤧