2777
2789

من قبلا باشگاه میرفتم مدرسمونم یکم دوره پیاده میرفتم میومدم
بعد که مدرسه تموم شد چند ساله پشت کنکورم و باشگاه هم وقت نمیکنم برم وزنم بشدت رفت بالا 17 کیلو وزن اضافه کردم
حالا دیشب که خونواده پارتنرم برا خواستگاری اومده بودن به پارتنرم گفتن چاقه و فرق میکنه با عکساش تو میدونی؟
(عکسام مال قبل چاقیمه اوایل اشناییم با پارتنرم , پارتنرمم میدونه ماهی یه بار میریم بیرون ولی خونوادش نمیدونم) من از وقتی وزنم زیاد شده اعتماد بنفسم کمتر شده و حساسم نسبت به وزنم الانم خیلی ناراحت شدم 😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی طبیعیه ناراحتی نظرات اوناهم طبیعیه ولی خب اگه واقعا بابتش اعتماد بنفس نداری حتما برو ورزش کن زودی اعتماد بنفس و حال خوبت برمیگرده چیزی نیست که درمان نداشته باشه و بخوایی بابتش خودتو اذیت کنی

خیلی طبیعیه ناراحتی نظرات اوناهم طبیعیه ولی خب اگه واقعا بابتش اعتماد بنفس نداری حتما برو ورزش کن زو ...

اره منم همین کارو کردم نزدیک یه ماهه ورزش تو خونه و رژیمو شروع کردم ولی اذیت شدم گریم گرفت 😣

خودتم میگی که اضافه وزن داریاتقافا خوبه آدم یه چیزی رو از دیگران بشنوه و بهش بربخوره اینجوری به خودت ...

عزیزم من یه ماهه تو خونه ورزش میکنم و رژیمو شروع میکنم بقیه تو خونه آیینه هست خودمو میبینم نیاز به شنیدن از دیگران ندارم

اره منم همین کارو کردم نزدیک یه ماهه ورزش تو خونه و رژیمو شروع کردم ولی اذیت شدم گریم گرفت 😣

ح۳ داری ولی تزار زیاد غمت عمق پیدا کنه بالاخره داری ازدواج میکنی باید خیلی بیشتر از اینا ظرفیت روانیتو ببری بالا

عزیزم من یه ماهه تو خونه ورزش میکنم و رژیمو شروع میکنم بقیه تو خونه آیینه هست خودمو میبینم نیاز به ش ...

قد و‌زنت چنده؟

من‌قبلا باهات چت کردم ..برا دوست پسرت..ک الان داره میشه شوهرت به سلامتی..منم رژیمم