2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه بمونم با پدرم و همسرش زندگی کنم یا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 66 پست
خب ، اگه بخوای از اونجا بری ارامش خیال خودت بیشتر میشه ، زندگی مستقلی رو میچشی و ازادی بیشتری داری. ...

خودم میگم فعلا یه مدت برم خوابگاه دانشگاه کمتر بیام خونه یعنی آخر هفته ها بیام 

خودم میگم فعلا یه مدت برم خوابگاه دانشگاه کمتر بیام خونه یعنی آخر هفته ها بیام

پسرم ، کلا هممون از یه سنی به بعد سختمون میشه با خانواده زندگی کنیم ، داری کم کم به اون سن میرسی.

اگه یه موقع شرایطی پیش اومد که مستقل شدی فکر نکنی ظلم در حقت شده ، اتفاقا واسه خودت بهتره ، نود درصد این جوونا دلشون میخواد از خانواده جدا شن ولی فرصتشو ندارن ، به یه سنی که برسی باید بری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکمم بخره نهایتا اجاره

یه جوری متقاعدش کن که بخره..

سهم الارث مادرتون چقدر میشه؟!

منظورم ارثی هست که از مادرتون به شما میرسه..

(شامل مهریه شون هم میشه..و همچنین طلاهای مادرتون)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین پدرم سنش زیاد نیست منم یدونه ام اصلا تو این سه سال رو هم رفته نیم ساعت باهم حرف نزدیم. ولی وقتی ...

من نمیگم شما مثل من فکر کن یا برخورد کن پدر منم سنش زیاد نیست اما ب نظرم تا همینجاهم ک اجازه دادی زن بگیره خیییلی خانومی کردی ولی شاید بزرگتر ک بشی پشیمون بشی ازاینکه چرا همه چیز رو گذاشتی و رفتی درسته ک درنهایت شما رفتنی هستی اما الان خیییلی زوده بمون و حد و مرز زندگیتونو ب اون خانم نشون بده 

پسرم ، کلا هممون از یه سنی به بعد سختمون میشه با خانواده زندگی کنیم ، داری کم کم به اون سن میرسی.اگه ...

در واقع خودمم همینو میگم این خانواذه دیگه خانواده من نیست باید برم 

ولی پیش  خودم میگفتم تا وقتی که دانشگاه ام تموم شه بمونم باهاشون اخه 7 سال طول میکشه تا تموم شه 

ولی از یه طرفی من بودم از اول اونه که اضافه شده 

از طرفی دیگه میگم اونم سنش کمه ازدواج اولشه میخواد زندگی کنه خلاصه گیچم

من نمیگم شما مثل من فکر کن یا برخورد کن پدر منم سنش زیاد نیست اما ب نظرم تا همینجاهم ک اجازه دادی زن ...

البته من پسرم 

این رفتارا بیشتر خانومانه هست

من حوصلم نمیکنه واقعا 

یه چیزی بگم شاید جالب باشه فقَ 4 سال از من بزرگ تره 

نمیدونم واقعا گیچم

گیج نباش خیلی خوبه بنظرم 

مستقلی میشی قوی تر ادامه میدی 

میخوای بمونی تو اون خونه خودتو عذاب بدی ک چی بشه؟ 

ولی یچیز دیگه هم میخوام بگم بهت اینکه پدرتو ول نکنی در هفته دو س بار باید بری پیششون نه اونقدر رهاشون کن و نه اونقدر بچسب بهشون 

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

یه جوری متقاعدش کن که بخره..سهم الارث مادرتون چقدر میشه؟!منظورم ارثی هست که از مادرتون به شما میرسه. ...

شاید باورت نشه تاحالا اصلا بهش فکر نکردم 

چون هرچی بوده انگاری مال خودم بوده

البته من پسرم این رفتارا بیشتر خانومانه هستمن حوصلم نمیکنه واقعا یه چیزی بگم شاید جالب باشه فقَ 4 سا ...

ببخشید من زیتد ب کاربری توجه نمیکنم اما این چیزا رنونه مردنه نداره از تمام عزیزان از دست رفته یادگاریهاشون میمونه فقط اونارو حفظ کن همین 

شاید باورت نشه تاحالا اصلا بهش فکر نکردم چون هرچی بوده انگاری مال خودم بوده

حتما بهش فکر کن..

ولی فعلا کاری نکن..

اصول درستش اینه که در خانواده‌های ناتنی..

مثل شما..

قبل از ازدواج تکلیف اموال مشخص بشه..

بهتره از پدرتون بخواین به این مساله رسیدگی کنه..

در اصل قبل از ازدواج باید هم این جریان رو اوکی میکرد..

هم در مورد اینکه کی کجا زندگی کنه، به توافق میرسیدین...

یه سایتی هست به نام گیس گلابتون..

یسری مطالب در مورد خانواده‌های ناتنی داره...

بعد آدرس اینستا هم تو همون سایت هست..

بهشون دایرکت بده و تمااام این موارد رو بگو..

کمک‌تون میکنن

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

گیج نباش خیلی خوبه بنظرم مستقلی میشی قوی تر ادامه میدی میخوای بمونی تو اون خونه خودتو عذاب بدی ک چی ...

پدرم کلا خونه نبود هفته ای 1 شب میومد 

از وقتی ازدواج کرده از خونه جم نمیخوره 😂

حتما همینه 

فقَ 2 ماهه که هم خونه شدم کلی بهم ریختم

آینده قطعا بد تره 

ببخشید من زیتد ب کاربری توجه نمیکنم اما این چیزا رنونه مردنه نداره از تمام عزیزان از دست رفته یادگار ...

میدونم نه 

جنگیدن با یه زن واقعا کار من نیست 

از صدای جیغ جیغش حالم بهم میخوره اصلا نمیتوتم بحث کنم با این جنس