2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه بمونم با پدرم و همسرش زندگی کنم یا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 66 پست
برو چون مطمئنن با روانت بازی میشه خیلی غم انگیز و تلخ بود داستانت یکی از وسایل مادرت رو ببر برای این ...

والله در اتاق قفل بود ولی یه روز رفته بود کلشو زیر رو کرده بود حتی گفت اتاق اشغال شده و از این حرفا 

خلاصه بعد کلی دعوا سر صدا قانع شد دست بهش نزنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله در اتاق قفل بود ولی یه روز رفته بود کلشو زیر رو کرده بود حتی گفت اتاق اشغال شده و از این حرفا ...

خونه جدا بگیری بهتره این خانم مشخصه بعد ها پدرت رو علیه ات می کنه برای رفتار ناپسندش متاسفم

اتاق مادرت رو ی قفل بزن ک کلیدش فقط دست خودت باشه بعد برو خونه دیگه تا اونم حالش جا بیاد

وای چ سخت ب نظرم بمون نذار اون زن جای مادرتو بگیره و ب پدرت بگو بهتره وایه اون زن ی خونه دیگه بگیری ...

پدرم اصلا تو این فازا نیست خیلی هوامو داره 

حتی موقع ازدواجشم از من اجازه گرفت 

و با این که ازدواج مجدد باابام بود عروسی مفصلی گرفتیم منم بودم حتی. 

پدرم اصلا تو این فازا نیست خیلی هوامو داره حتی موقع ازدواجشم از من اجازه گرفت و با این که ازدواج مجد ...

نمیدونم پس از همون اول گولت زدن ب نطرم منم مادرم فوت شده ۳ ساله هرگز اجازه نمیدم کسی جای مادرم بیاد ب پدرمم گفتم میخایی زن بگیری بگیر ولی حق اینکه بیاریش تو خونه مامانم نداری 

نه من به نامم چیزی نیست همه اش به نام بابامه من فقَ یه ماشین دارم

حقیقتا بهتر بود قبل از ازدواج سون تکلیف اموالشون رو مشخص میکردن..

وضع مالی پدرتون چطوره؟!

میتونه براتون خونه بخره؟!

مادرتون طلا و اینا هم داره؟!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

اونی که باید بره تو نیستی

اگه حس میکنی اون زنه یادش داده اتفاقا بمون خونه بابات و همونجا زندگی کن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خونه جدا بگیری بهتره این خانم مشخصه بعد ها پدرت رو علیه ات می کنه برای رفتار ناپسندش متاسفماتاق مادر ...

خیلی سیاست مداره 

از دانشگاه اومده بودم متوجه نشد اومدم اتاقم در رو به حیاط داره به بابام میگفت جلو پسرت نمیتوتم راحت باشم باید همش لباس بپوشم. درصورتی وقتی بابا باشه یکم رعایت میکنه نباسه اصلا خیلی راحت بازه

نه

خب ، اگه بخوای از اونجا بری ارامش خیال خودت بیشتر میشه ، زندگی مستقلی رو میچشی و ازادی بیشتری داری. تا نری خونه خودت نمیفهمی چه حس خوبیه.

ولی از اونطرف تنها میشی ، واقعا تنها میشی چون میبینی بابات خانواده جدید تشکیل داده و بدون حضور تو دارن زندگیشونو میگذرونن و برگشتن به اون خونه سخت میشه.

معایب و مزایای خودشو داره ، بهتره خودت بشینی نسبت به شرایطت تصمیم بگیری

اره 900گرم طلا داریمپدرم مهندس عمران نمیدونم دیگه

خب پس..

از پدرت بخواه که برات یه خونه بخره..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

نمیدونم پس از همون اول گولت زدن ب نطرم منم مادرم فوت شده ۳ ساله هرگز اجازه نمیدم کسی جای مادرم بیاد ...

ببین پدرم سنش زیاد نیست منم یدونه ام اصلا تو این سه سال رو هم رفته نیم ساعت باهم حرف نزدیم. ولی وقتی زن گرفته خیلی بهتره روح روانش