2777
2789
عنوان

مامانم گفت میخواست بچه نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 23 پست
وای نمیشه که این پیشنهادا چیه خطر داره یک ماهشه بچه هر دو سه ساعت شیر میخوره

بعضی وقتا این کار بهتر از اینه که یه مادر به جنون برسه و خدایی نکرده یه بلایی سر خودش یا یچه‌ش بیاره

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیکه طفلی بد قلق نیست هیچ وقت‌ رو بچت عیب نذار، حتما کولیک داره که شبا گریه میکنه و تا سه ماهگی در ...

والا سر زایمان دومم اومد نصف جونم کرد عملا هیچکار نمیکرد فقط هم غر میزد روز هفتم گفتم ممنون خودم کارهام رو انجام میدم نمیخواد بمونی

بعضی وقتا این کار بهتر از اینه که یه مادر به جنون برسه و خدایی نکرده یه بلایی سر خودش یا یچه‌ش بیاره

😑 خب الان استا بده بعد بچه میخوابه دو ساعت بعد باید به زور بیدارش کنه شیر بده این برای الان نیست که     الان نهایت قبل خواب حمومش کنه سنگین بشه یا شیر آخر شب شیر خشک بده که بهتر بخوابه 

من خودم نوزاد دارم دست تنها شوهرمم اکثرا نیست ولی دیگه چاره چیه   

باور کن این روزا میگذره

من وقتی بچه دومم ۲ماهش بود و خودم درس میخوندم  مامانم سرطان گرفت تازه باید با دوتا بچه به درس و مامانم هم رسیدگی میکردم. بعد از یک ماه صابخونه گفت پاشید خونه را فروختم. ما همپولمون کم بود خونه مناسب گیرمون نمیومد خیلی اذیت شدم. الان حدود ۲ سال گذشته هرکی میبینتم میگه چقدر شکسته شدی ولی خداروشکر از پس همش برآومدم و قوی تر شدم

چند شب به کوچکه استامینوفن بده که بخوابه و خوابش تنظیم بشه تا خودت هم بتونی شبا بخوابی. استامینوفن ر ...

به نوزاد ۱ ماهه استامینوفن بده که بخوابه؟؟؟!!! خدا شاهده با خوندش تنم لرزید این چه‌ پیشنهادیه اخه شما چند سالته؟

به نوزاد ۱ ماهه استامینوفن بده که بخوابه؟؟؟!!! خدا شاهده با خوندش تنم لرزید این چه‌ پیشنهادیه اخه شم ...

نوزاد یه ماهه چرا نباید استا بخوره؟

من بچم را ختنه کردم هر ۶ساعت میدادم  از یبار کسی چیزیش نمیشه

والا سر زایمان دومم اومد نصف جونم کرد عملا هیچکار نمیکرد فقط هم غر میزد روز هفتم گفتم ممنون خودم کار ...

اخی، این‌ روزا میگذره بچه ها بزرگ میشن شما هم خواب و استراحتت بیشتر میشه سعی کن به خودت روحیه بدی

نوزاد یه ماهه چرا نباید استا بخوره؟من بچم را ختنه کردم هر ۶ساعت میدادم از یبار کسی چیزیش نمیشه

خیلی خطرناکه، منم بچم و ختنه کردم دکترش گفت اگه خیلی بیتابی کرد فقط ۱ بار مجازید استامینوفن بدید، حتی سر واکسن هاشم گقت فقط در صورتی که تب کرد بدید، به بچه ی سالم که الکی دارو نمیدن

این بچه هم حتما کولیک داره که شبا نمیخوابه چرا بهش استامینوفن بده !