2777
2789
عنوان

مامانم گفت میخواست بچه نداری

339 بازدید | 23 پست

بچها قبلا تو تاپیک هام گفتم دوتا بچه دارم ۳ ساله و یک ماهه. شوهرمم اکثر اوقات ماموریته من خیلی دست تنهام

کلا خواب شده برام آرزو. نوزادمم بد قلقه کل شب جیغ میکشه نمیزاره بخوابم بزرگه هم که صبح ها نمیزاره بخوابم. باز یدونه بود هندل کردنش راحت بود. به مامانم گفتم میشه بزرگه گاهی وقت‌ها بیاد پیشت بمونه چند روز نه گذاشت نه برداشت گفت به من چه میخواست بچه نیاری. من توقعی هم ازش ندارم اما دلم می‌گیره دخترهای دیگه می‌بینم همه کمکی دارن طرف مامانش از شهرستان میاد کمکش اونوقت من خونه‌هامون یک ربع راهه اما باید از فشار زیاد بشینم گریه کنم. کاش منم مامان مهربون داشتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چند روز ما بچه مونو کسی نگه نداشته واسمون.

مامان من که تو فامیل مشهوره به نوه دوستی شاید هفته ای یه روز از صبح تا شب نگهداره پیشش.چه توقعاتی دارین شما هم.اونا الان حوصله بچه داری ندارن اونم چند روز😒

پرستار واسه همین روزاس عزیزم

کوچیکه طفلی بد قلق نیست هیچ وقت‌ رو بچت عیب نذار، حتما کولیک داره که شبا گریه میکنه و تا سه ماهگی درست میشه، بزرگه هم گناه داره بره بمونه خونه ی مادرت، هیچ وقت نذار بچت شب جایی بمونه، به مامانت بگو اگه میتونه بیاد چند ساعت تو خونت مراقب بچه ها باشه استراحت کنی

چند شب به کوچکه استامینوفن بده که بخوابه و خوابش تنظیم بشه تا خودت هم بتونی شبا بخوابی. 

استامینوفن را باید دوبرابر وزنش قطره بدی. مثلا اگر ۵کیلوئه ۱۰ قطره بده

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

فقط میتونم بگم تو تنها نیستی  ک همچین شرایطی داری من هم همیشه به اونهایی ک افرادی رو دارن که هواشون رو داشته باشه و دلیووزسون باشن در شرایط سخت غبطه میخورم.که چرا من همچین کسایی رو ندارم که بخوان باری از دوشم هر از چند گاهی بردارند.  خدا خودش کمکت کنه و بهت قوت و توانایی و سلامت عطا کنه بتونی بچه ها رو توی این دست  تنهائیت ک من خیلی خوب میدونم چطوریه بزرگ کنی.

چند شب به کوچکه استامینوفن بده که بخوابه و خوابش تنظیم بشه تا خودت هم بتونی شبا بخوابی. استامینوفن ر ...

وای نمیشه که این پیشنهادا چیه خطر داره یک ماهشه بچه هر دو  سه ساعت شیر میخوره