2777
2789

گفت قیافت هرطور باشه اصلا واسم مهم میست من خودتو دوست دارم

منظورش چی بود یعنی زشتم😣؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

خواسته ابراز محبت کنه، گند زده.

منظوری نداشته احتمالا.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا حرف نزنن انگار لالن

باید حتما برن بالای منبر 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خواسته ابراز محبت کنه، گند زده.منظوری نداشته احتمالا.

بدتر از همه چون پریودم کلا زد تو ذوقم الان فکرم درگیره😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

باطنی شاید مهمه

من سوالم اینه زشتم به نظرش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بدتر از همه چون پریودم کلا زد تو ذوقم الان فکرم درگیره😕

درگیر نباش.

همینم که گفته یعنی خیلی قبولت داره.

واییی درکت می‌کنم من که پریود شدنی مغزم اتصال میکنه.

کسی کنارم تفس بکشه ناراحت میشم.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

این که بگن قیافه مهم نیس صرفا دلیل نمیشه منظورش این باشه ک یعنی زشتی

خواستم بهتون چیزی بگم.

اسم کاربری تون رو دیدم ترسیدم بگم.😬😅

درگیر نباش.همینم که گفته یعنی خیلی قبولت داره.واییی درکت می‌کنم من که پریود شدنی مغزم اتصال میکنه.کس ...

دقیقا منم دیشب از داداشم خوراکی خواستم نداد بهم گریم کرفت 🫤😂

امروز پر شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا زشت یا زیبا مثلا میخای چیکار کنی انگار بخاطر نظر اون خودتو قبول داری

اخه دوست دارم زیبا باشم به چشم همه

1
5
10
15
20
25
30
35
40