2777
2789
عنوان

احمق من به خاطر تو ازدواج نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 71 پست
خواهر عزیزم این و می‌دونم میدونی این برادر چه حیثیتی از ما میبرع ، من خجالت میکشم با کسی ازدواج کنم ...

توکل کن بخدا 

اون پسری ک عاقل باشه  گناه برادرت رو به پای تو نمی نویسه 

منظورت رو متوجه میشم  من دخترهای امثال شما زیاد دیدم ک همه چیز تمام اند اما یکی از اعضای خانواشون آبرو بر بوده   ولی اون پسری ک باهاشون ازدواج کرده رفتار و منش اون عضو آبروبر خانواده دختر براشون مهم نبوده 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
😢چی شده

آبجی زندگی مون و تباه کردم

دوست دارم ازدواج کنم میترسم

فردا جلوی شوهرم طلبکارا بیان دم در خونمون

از مردم قرض میگیره طلا خام میگیره میده به خانوم

آخر سر نیفته زندان ، این دختر هم با پولا و طلاها می‌ره

میمونه یه داداش زندانی ، یه من مونده تو خونه ، یه پدر و مادر سکته ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربظش خیلی ، همش زیر سر اینه ابرو برای خانواده نزاسته میترسم خواستگار اجازه بدم بیان کلی بدهکار ، بد ...

درو روش باز نکنید دوبار به خواسته هاش جواب ندید تا بره 

ضمنا شما ازدواج کن از اونجا بری فک کنم راحتتر بشی 

مشکلت رو به خواستگارت بگو بخوادت کمکت میکنه ازش دور شی 

ببخشید ها ولی مقصر داداشت نیست پدر و مادرت هستن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
لطفا ایندفعه بخاطر من مهدی رو‌ رد نکن محکم بهش بچسب چ آدمایی پیدا میشن ب داداش چ ربطی داره ....

تو زندگی کسی نیستی راحت قضاوت نکن

ببین چقدر از دست داداشم کشیدم که نفرینش میکنم

تو رو خدا نه کسی راحت قضاوت کن نه مسخره

آبجی زندگی مون و تباه کردمدوست دارم ازدواج کنم میترسمفردا جلوی شوهرم طلبکارا بیان دم در خونموناز مرد ...

خدا نکنه عزیزم این حرفا چیه . داداشت داره مهریه میده درسته ؟؟

ازدواج شما اصلا ارتباطی به برادرتون نداره عزیزم . درس میخونم یا مشغول کار یا هنری هستی ؟!

از اول نباید میذاشتین دخالت کنه‌.‌.الانم دیر نیست..محکم جلوش وایستا...غلط اضافی کرد، بکوبین تو دهنش

مامان و بابام نمیزارن ،میگن اگه بمیره ما چیکار کنیم

ولی این وسط ما دخترا نابود شدیم

خسته شدم خواهر

نمیدونم چیکار کنم

داره ۲۴ سالم میشه میگم نه رد نکنم

از یه طرف میگم من روم نمیشه خجالت میکشم فردا جلوی شوهرم ، اصلا این داداش احمق من خودش باعث طلاقه

به خدا نمیدونم دارم چیکار میکنم

تو زندگی کسی نیستی راحت قضاوت نکنببین چقدر از دست داداشم کشیدم که نفرینش میکنمتو رو خدا نه کسی راحت ...

کجا مسخره یا قضاوت کردم واااا

میگم این یکیو از دست نده

نذار کسی واسه ات تصمیم بگیره 

بد گفتم؟😶

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

مامان و بابام نمیزارن ،میگن اگه بمیره ما چیکار کنیمولی این وسط ما دخترا نابود شدیمخسته شدم خواهرنمید ...

عزیزم پس بهتره که هر چه زودتر مستقل بشی..

اما نه با ازدواج..

چون ظاهرا این خانواده حمایتی از شما نمیکنن..

شما با شغل و درآمد بهتره مستقل بشی ازشون..

ماکارون هستم:)

بدرک..بذار بکشه..والا کلاغ قهر کنه، یه گردو به نفع باغبونه

بیا این و به مادر و پدرم بگو

از ترس مردن اون همه ما رو کشتن ، به خدا من مردم

هر روز زنش یه چیزی میخواد باید بگیره

بابا خودت بگیر چرا از ما میخوای 

فحش میده به مادر و پدرم ، زنشم ذوق می‌کنه

خاک تو سر زنش ، بدبخت کسی که به پدر و مادرش رحم نکن ، فردا روزی که اصلا به تو رحم نمیکنه 

موندم به خدا چیکار کنم

مامان و بابام نمیزارن ،میگن اگه بمیره ما چیکار کنیمولی این وسط ما دخترا نابود شدیمخسته شدم خواهرنمید ...

محکم وایسا بگو خودم میخوام واسه زندگیم تصمیم بگیرم

البته اگ نگی قضاوت میکنم یا مسخره...

داداشت زندگی خودشو داره ،تو هم باید زندگی خودتو داشته باشی،عقل داری،چشم داری،قدرت تصمیم گیری هم داری 

فردا همین داداشت خرجتو میده؟ شب جایی لنگ بمونی قسم میخورم زنش نمیذاره داداشت بیاد دنبالت و کارتو راه بندازه 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

وا مگه زنش چی میگه؟ یعنی حرف زنش اینقد برش داره؟ مردم‌چه شوهرایی دارن خوشبحالشون

به مولا علی قسم برش داره

همه چیز میخواد 

به خدا خونه باباش یه شورتم نداشت 

ما رو بیچاره کرده

سپردمش به خضرت ابلفضل ، آخر سر به من میگه مونده تو خونه 

بیا این و به مادر و پدرم بگواز ترس مردن اون همه ما رو کشتن ، به خدا من مردمهر روز زنش یه چیزی میخواد ...

مطمئن باش هیچوقت خودش رو نمیکشه..

بقیه تاپیکت رو خوندم..

مقصر اصلی پدر و مادرتن..

و متاسفانه....

باید بگم که تو هم دیگه زیادی هزینه نکن براشون...

منظورم از هزینه صرفا پول نیست..

منظورم کار کردن و کمک کردن و گوش دادن به حرفاشونه..

سعی کن دنبال یه کاری بری..

پول پس انداز کنی..

و کلا بری مستقل زندگی کنی..

ازدواجم بکنی، با این خانواده، اگر درآمد و پول نداشته باشی، کلاهت پس معرکه‌اس

.

ماکارون هستم:)

توکل کن بخدا اون پسری ک عاقل باشه گناه برادرت رو به پای تو نمی نویسه منظورت رو متوجه میشم من دختره ...

ممنونم ازت درک میکنی 

میترسم آبجی 

مامانم میگه ازدواج کن وایسا شرایط درست میشه ، هر روز همین و میگه ، هر دفعه خواستگار میاد همین و میگه

خسته شدم 

من که نمیتونم همه رو رد کنم 

خدایا چیکار کنم 

سنم داره میاره بالا

پسر کارمند پدرمه ، چطور از برادرم بگم که حیثیت بابام نره 

خدایا گناه من چی بود 

چرا تو ازدواجمم اینقدر سنگ نیفته ، خسته شدم از تنهایی

دوست ندارم دوست پسر داشته باشم ، به خدا به گناه میفتم من