2777
2789
عنوان

احمق من به خاطر تو ازدواج نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری میخواد بیاد چون کارمند بانه روم نمیشه از شرایط برادرم بگم

آره..

الان خواستم همینو بگم..

میخواستم فقط بدونم بخاطر اون برادر دیوونه‌تون، ایشون الان میتونه یه جلسه بیاد خواستگاری هم رو ببینین یا نه!

اگر میتونه بیاد...

شما قبلش برو یه نوبت مشاوره بگیر..

شرایط رو برای مشاور توضیح بده..

که بهت بگه جی بگی چی نگی!

بعدش که اونا اومدن خواستگاری..

با توجه به حرفهای مشاور، ادامه روند آشنایی رو بکشون به این سمت که با آقای خواستگار برین پیش مشاور...

لزومی هم نداره خانواده بفهمه..

همون بهتر که خانواده نفهمه..

با یه مشاور پیش برو..

بذار از طرف مشاور متوجه بشه که شرایط ازدواج کردن با شما چطور هست و اینکه شما رو جدا از خانواده ببینه 

ماکارون هستم:)

آره..الان خواستم همینو بگم..میخواستم فقط بدونم بخاطر اون برادر دیوونه‌تون، ایشون الان میتونه یه جلسه ...

دقیقا خواهر خودمم میخواستم قبلش برم مشاوره

دقیقا خانوادم نباید بفهمه

خیلی استرس دارم

دعا کن خواهر ، من گناهی ندارم تو این زندگی 

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی هات 

التماس دعا دارم ازت

خیلی هسته شدم

دقیقا خواهر خودمم میخواستم قبلش برم مشاورهدقیقا خانوادم نباید بفهمهخیلی استرس دارمدعا کن خواهر ، من ...

آره حتما برو..

حتما یه مشاور خوب پیدا کن برو..

که تخصص هم ازدواج و اینا باشه..

بهت راهکار میده که یه جوری شرایط رو پیش ببری، که فقط یه جلسه بیان خواستگاری...

بقیه رو خودتون دوتایی هم رو بیرون ببینین..

یا نهایتا آقای خاستگار و مادر با شما و مادر بیرون هم رو ببینین..

اینجوری خیلی بهتر و اصولی تره..

انشاءالله که بهترین‌ها برات رقم بخوره

ماکارون هستم:)

ممنونم ازت درک میکنی میترسم آبجی مامانم میگه ازدواج کن وایسا شرایط درست میشه ، هر روز همین و میگه ، ...

آفرین کار خوبی میکنی دنبال دوست پسر نیستی 

خواستگارت پسر کارمند پدرته،؟؟؟

بنظرم خواستگار خوب رو رد نکن 

بگو بیان   و صادقانه این رفتار و منش های بد برادرت و زنداداشت رو براش تعریف کن   خواستگارت وصف حال برادرت رو از زبون خودت بشنوه  بهتره  تا اینکه از زبون مردم بشنوه 

توکلت بخدا باشه   اونی ک قسمتته ذره ای داداشت براش مهم نیست و مهم خودتی براش ک انتخابت کرده برای ازدواج 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
آره حتما برو..حتما یه مشاور خوب پیدا کن برو..که تخصص هم ازدواج و اینا باشه..بهت راهکار میده که یه جو ...

عزیز ما همدیگه رو دیدیم و پسندیدیم 

فقط باید حرف بزنیم 

خودمم دنبال مشاورم

فقط دعا کن من از دست این برادر نا اهل نجات پیدا کنم 

به خدا دیگه بریدم خواهر

آفرین کار خوبی میکنی دنبال دوست پسر نیستی خواستگارت پسر کارمند پدرته،؟؟؟بنظرم خواستگار خوب رو رد نکن ...

در حالی که تشویقم میکنن ، میگن عقب مونده ای ، ولی من حقیقتش واقن خوشم نمیاد  ، یه طوری میشم ، چندشم از خودم میشه

خودع پسره کارمند بابامه

خیلی خجالت میکشم ، نه میشه گفت نه میشه نگفت

خدایا چیکار کنم 

به خدا موندم ، سرگردونم

در حالی که تشویقم میکنن ، میگن عقب مونده ای ، ولی من حقیقتش واقن خوشم نمیاد ، یه طوری میشم ، چندشم ...

ببین  اول با خدا حرف بزن   فقط بگو خدایا  من واقعیت رو در مورد برادرم به این آقا میگم  بقیش دست خودته   اگر قراره این آقا منو خوشبخت کنه بقیشو خودت درست کن 

خواهر جونی خدا خیلی مهربونه  اگر ته دلی به خودش اعتماد کنی خودش همه چیز رو راست و ریست میکنه 

از قدیم گفتن جز راست نباید گفت 

هر راست نشاید گفت 

تو زندگیت صد در صد اسرار زیادی وجود داره  ک اصلا نیازی نیست برای خواستگارت تعریف کنی و بهتره پنهون بمونن 

اما موضوع برادرت فرق میکنه اگر از زبون خودت نشنوه از زبون دیگران میشنوه و اینجوری بدتره 

بنظرم اول برو پیش مشاور راهنماییت میکنه ک چجوری موضوع رو به خواستگارت بگی   مشاور راه عاقلانه بهت نشون میده

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ببین اول با خدا حرف بزن فقط بگو خدایا من واقعیت رو در مورد برادرم به این آقا میگم بقیش دست خودت ...

آره آبجی این روزا به جز حرف زدن با خدا کاری نمیتونم کنم

دنبال مشاورم ، اونم تو شهر خیلی زیاده ، نمیدونم کدوم و برم

ولی فکر نکنم اونقدر تفاوت داشته باشند

دعا کن خواهر نه تنها من بلکه همه ی جوونا

مممنون واقن محبت کردی ، ممنونم از راهنماییت عزیز دلم 

آره آبجی این روزا به جز حرف زدن با خدا کاری نمیتونم کنمدنبال مشاورم ، اونم تو شهر خیلی زیاده ، نمیدو ...

خواهش میکنم عزیزم 

الهی بحق عصمت حضرت  فاطمه زهرا سلام الله علیها  خدا یه همسر عالی بهت عطا کنه و خوشبخت بشی و تمام این روزهای سخت رو فراموش کنی 

الهی آمین 🤲