2777
2789
عنوان

احمق من به خاطر تو ازدواج نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 71 پست

تاپیک قبلیتونم رو خوندم

هر چی خوندم بیشتر گیج شدم😐

ازدواج کن بابا به خاطر زن داداشت و داداشت زندگی خودتو نابود کنی که چی بشه

مطمئن باش همه همچین آدمایی رو زود میشناسن آبروی شما هم نمیره 

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مثلا؟چرا انقد ناله میکنی؟ مشکل چیه؟

اینقدر عروسی لاکچری گرفته ، کلی بدهی بالا آورده ، چهار سال با این دخترس

دختر سو استفاده می‌کنه از ما ، دختر از بابای خودش توقع یه چوب کبریت ندارع ، پدر ما رو درآورده ، بسته دیگع کافیه دیگه 

ما هم به خدا ادمیم ، خدا رو خوش میاد این احمق رو میندازه وسط ، که میگه این و برای زنم نگیرین خودم رو میکشم

آره من احمقم خانوادم احمقنتو زندگیمون نیستی ببینی از این نااهل ما چی میکشیمیکی احمق پیدا شده ، کل خا ...

از اول نباید میذاشتین دخالت کنه‌.‌.

الانم دیر نیست..

محکم جلوش وایستا...

غلط اضافی کرد، بکوبین تو دهنش

ماکارون هستم:)

اینقدر عروسی لاکچری گرفته ، کلی بدهی بالا آورده ، چهار سال با این دخترسدختر سو استفاده می‌کنه از ما ...

بدرک..

بذار بکشه..

والا کلاغ قهر کنه، یه گردو به نفع باغبونه

ماکارون هستم:)

با دادش ابرو بربه خاطر زنش مامان و بابام رو به فحش میکشونهمیگه ازدواج کنی هم شوهرت رو میزنم هم خودته ...

وا مگه زنش چی میگه؟ یعنی حرف زنش اینقد برش داره؟ مردم‌چه شوهرایی دارن خوشبحالشون

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

خب به برادرتون چه ربطی داره لطفا پایان باز نذارید باور کن داداشت اینجا نیست تاپیکت ببینه

ربظش خیلی ، همش زیر سر اینه 

ابرو برای خانواده نزاسته میترسم خواستگار اجازه بدم بیان 

کلی بدهکار ، بد دهن شده ، پول عروسیش و از ما گرفته ، ولی مشخص نیس چیکار کرده  ، با زنش خستمون کردن

هر روز ما رو به گریه میندازن 

خدایا به خدا ما هم ادمیم ، زورمون نمی‌رسه بهش پدرمون و دراوردن