2777
2789
عنوان

دخترم یازده سالشه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست
هم کلاسی دخترم بهش گفته وای تو موها دست و پات نمیزنی سیبیل هات هم بر نمیداری دخترم گفته ۱۸ سالگی بعد ...

😂😂😂

گودزیلا شدن برا خودشون 

کی آخه اینقدر زود بزرگ‌شدن بچه هامون خدایاااا🥺

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم کلاسی دخترم بهش گفته وای تو موها دست و پات نمیزنی سیبیل هات هم بر نمیداری دخترم گفته ۱۸ سالگی بعد ...

سیبیل واقعا باید برداشته بشه روحیه خود بچه اسیب میبینه عصرحجر که نیستیم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

سیبیل واقعا باید برداشته بشه روحیه خود بچه اسیب میبینه عصرحجر که نیستیم

فعلا خودش چیزی نگفته راضی هست میشناسمش چیزی اذیتش کنه میگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من14 شدم از 13 به بعد طبیعیه قبلش بلوغ زودرس دیگه

اطلاعاتت رو به روز کن

بر اساس تمام منابع معتبر پزشکی سن پریود برای دخترا معمولاً بین ۹ تا ۱۵ سالگیه و میانگینش هم حول و حوش ۱۲-۱۳ سالگیه

بنابراین ۱۱ سالگی کاملاً طبیعیه و اصلاً بلوغ زودرس محسوب نمی‌شه ؛ بلوغ زودرس واقعی وقتیه که این علائم قبل از ۸ سالگی ظاهر بشه.

بهتره با این اطلاعات باعث استرس و نگرانی بی‌جا نشیم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

دختر 11 ساله که ناخن میکاره همون 8 سالگی پریود شده😂

اشتباه نکن عزیزم این دو تا رو قاطی کردی

ناخن کاری که یعنی مانیکور یا ژلیش یه سرگرمی و علاقه کاملاً عادی برای یه دختر در هر سنیه

این دقیقاً مثل اینه که بگی یه دختر ۱۱ ساله موهاش رو شونه میزنه، پس حتماً بلوغ زودرس داشته!... اصلاً منطقی نیست.