2777
2789
عنوان

اومدم مسافرت ولی اصلا ذ‌وق ندارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 10186 بازدید | 102 پست
عزبزم من برا اولین بار شامپو مولتی ویتامین گلرنک برای موی خشک زدم اصلا باورم نشد آنقدر خوب باشه خیلی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت بعدش موهات ریزش پیدا نکرد یا بعد از یه مدتی موهات خشک تر نشد. ؟ الآنم شامپوت گلرنگه ؟ من خیلی شامپو های زیادی خریدم ولی روی موهام نساخته هیچ کدوم از بس که جنس موهام خیلی خشک هست یعنی به نظرت گلرنگ خوب میشه برام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم از راهنماییت بعدش موهات ریزش پیدا نکرد یا بعد از یه مدتی موهات خشک تر نشد. ؟ الآنم شامپو ...

نه اتفاقا ریزشم کمتر شده من برا اولین باراستفاده کردم باید ادامه بدم ببینم چطور میشه فعلا که واقعا خوب بوده به نظرم حتما امتحان کن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم لطف میکنید برای جوش صورت یه محصول معرفی کنی

ضدجوش نو اکنه یا پانژل بزن تا وقتی که خشک بشه بعدش برا جاش ترمیم کننده و لایه بردار بزن تا جاش نمونه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

برا موهای چرب چی پیشنهاد میدین 

ریزش شدید گرفتم از غصه دارم میمیرم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
یاد خانواده عمم افتادم که تو ویلای تر تمیززززز هم وسواسی عمل میکردن ، فرض کن زیرانداز و پتو از خونه ...

ما هم میندازیم . اگر خونه گرفته باشیم که ی زیر انداز بزرگ تو هال میندازیم رو تخت ها اصلا نمیریم. اگر هم هتل باشه ملافه پهن میکنیم رو تخت ها 

اخه انقدر ساس و شپش و این چیزا زیاده من ترجیح میدم تو پارک چادر بزنم تو پتو خودم بخوابم تا اینجاها

ی پا دکتر شدی دختر 😍 چه خوبه که تجربه هات رو به اشتراک میذاری ..میدونی بعضیا لو نمیدن

مرسی عزیزم😅😅 

نه من اتفاقا خوشحال میشم که بگم 

برا موهای چرب چی پیشنهاد میدین ریزش شدید گرفتم از غصه دارم میمیرم

عزیزم برا ریزش مو بهتر خوددرمانی نکنی به دکتر مراجعه کنی کلی دارو و روش جدید هست میتونه جلو ریزش مورو بگیره 

چون هر ریزش مویی علتش قرق داره و درمانش پس حتما برو دکتر اگر تهرانی بهت دکتر خوب معرفی کنم که خودم رفتم پیشش نتیجه دیدم

عزیزم برا ریزش مو بهتر خوددرمانی نکنی به دکتر مراجعه کنی کلی دارو و روش جدید هست میتونه جلو ریزش مور ...

نه تهران نیستم ممنون

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
عزیزم برا ریزش مو بهتر خوددرمانی نکنی به دکتر مراجعه کنی کلی دارو و روش جدید هست میتونه جلو ریزش مور ...

سلام الهام جون من تاپیکاتو دنبال میکنم خیلی وقته تاپیک جدید نزدی 

من خودم واقعا از تاپیکهای روزمرگی و عکس از احوال و غذا و لباس لذت میبرم خوشحال میشم اگه از این مدل تاپیکا بزاری❤️

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

سلام الهام جون من تاپیکاتو دنبال میکنم خیلی وقته تاپیک جدید نزدی من خودم واقعا از تاپیکهای روزمرگی و ...

سلام عزیزم ممنونم از کامنتت عزیزم به این نتیجه رسیدم محیط اینجا واقعا برای زدن ایجور تاپیک ها مناسب نیست چندسال پیش باز بهتر بود اما الان خیلی بدترشده به خاطره شرایط اقتصادی و گرونی مردم ادم دل و دماغ اینکه از خریداش و خوشی هاش چیزی بزاره نداره انرژی اینجا بی نهایت منفی هست 

خواستم مثلا چندتا عکس از مسافرت بزارم اما منصرف شدم