2777
2789
عنوان

اومدم مسافرت ولی اصلا ذ‌وق ندارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 10209 بازدید | 102 پست
عزیزم فعلا ترمیم کننده پرودرما میزنم ببینم چی میشه یادت نمیاد تا چند وقت ترمیم کننده استفاده کردی که ...

نه واقعا یادم نیست حتی فکر نکنم ترمیم کننده هم زده باشه خودش خوب شد 

نگران نباش همین ترمیم کننده رو بزن تا خوب بشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم راستش میترسم فوبیا داعش دارم به نظرم با دوستات برو ترکیه با همسرت برو کربلا 😅

منم میترسم

دوستام مذهبین سمت ترکیه نمیان😅 فقط اماکن زیارتی میان

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

سلام عزیزم یه راهنمایی ازت میخواستم من موهام خیلی وزوزی هست و بسیار خشک هر شامپویی هم زدم اثر نکرده ...

عزبزم من برا اولین بار شامپو مولتی ویتامین گلرنک برای موی خشک زدم اصلا باورم نشد آنقدر خوب باشه خیلی خیلی موهامو نرم کرده از وزی دراورده یعنی بی نظیر هست تو یه شامپو ایرانی 

ماسک مو هم بعدش زدم اما بدون ماسک مو هم خیلی نرم شده بود موهام 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام عزیزم، یه سوال در مورد رتینول دارم میتونم بپرسم؟

بپرس عزیزم 

یاد خانواده عمم افتادم که تو ویلای تر تمیززززز هم وسواسی عمل میکردن ، فرض کن زیرانداز و پتو از خونه ...

خب این کاملا طبیعیه. معمولا ویلا افراد مختلفی میرن و ادم ار سرویس خواب خودش استفاده می کنه . من همیشه ملافه رو تخت و رو بالشتی و پتو سفری میبرم.

مرسی،طرز استفادشو بهم میگی لطفا؟ و چندجا خوندم دورچشم هم قابل استفاده س آره؟

عزبزم اوایل هفته ای دوبار بزن بعد که پوستت عادت کرد میتونی یه شب درمیون بزنی شبا بزن فقط روزها هم‌ ضدافتاب بزن 

بهتر زیر چشم نزنی 

هوا چطوره همش ابریه؟

تاپیک برا یک هفته پیشه البته هوا هم روز آخر بارونی بود رامسر 

یاد خانواده عمم افتادم که تو ویلای تر تمیززززز هم وسواسی عمل میکردن ، فرض کن زیرانداز و پتو از خونه ...

این منم وقتی میرم ۶.۷ تا ملحفه میبرم برای روی تخت روفرشی و  زیر سفره آیی میبرم برای فرش  سفره یک بار مصرف برای رو میز و.....