2777
2789
عنوان

اومدم مسافرت ولی اصلا ذ‌وق ندارم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 10599 بازدید | 112 پست
عه خب نمیشه که بالاخره آدم دوست داره

منم دوست دارم ولی نمیتونم تو آبی برم که بقیه افراد هم رفتن چون همه را نمی‌شناسم .الآنم که دیگه اینقدر بیماری های عفونی و زگیل زیاد شده عمرا برم

منم دوست دارم ولی نمیتونم تو آبی برم که بقیه افراد هم رفتن چون همه را نمی‌شناسم .الآنم که دیگه اینقد ...

دوستم دکتر زنان .اچ پی وی تو آب زنده نمیمونه و سرایت نمیکنه بنظرم آدم نباید همه لذت بخاطر وسواس بگیره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم دکتر زنان .اچ پی وی تو آب زنده نمیمونه و سرایت نمیکنه بنظرم آدم نباید همه لذت بخاطر وسواس بگیر ...

می‌دونم خودم پیرا پزشکم.ولی دلم بر نمی‌ذاره تو آبی برم که هزار جور آدم رفته .یاد خزینه و حکومای قدیم می افتم.حالا اچ پی وی به کنار بیماری های عفونی زیادی هستن که میتونن منتقل بشن

من همه مدل مسافرتی رفتم حتی تنهایی بدون شوهر و بچه ولی یه روز نشده دلم هوای خونمو میکنه

چه خوب 

ولی من مسافرت بیشتر از ۴ روز نمیتونم بعدش دوست دارم زود برگردم خونه تو مسافرت انگار ریتم زندگیم بهم میریزه این آزارم میده اما خب روحیه آدمم عوض میشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چه خوب ولی من مسافرت بیشتر از ۴ روز نمیتونم بعدش دوست دارم زود برگردم خونه تو مسافرت انگار ریتم زندگ ...

منم زود خسته میشم بیشتر دلم میخواد تو خونه روی کاناپه لم بدم😅

دوستام میخوان برن کربلا همسرم میگفت برو باهاشون دو دلم تا حالا تنها خارج از کشور نرفتم 

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

منم زود خسته میشم بیشتر دلم میخواد تو خونه روی کاناپه لم بدم😅دوستام میخوان برن کربلا همسرم میگفت بر ...

وای ما شمال بودیم یعنی من هرروز موهامو اتو میکشیدم میرفتم بیرون فر می‌شد بعد شب میومدم باید میرفتم سرویس سه ساعت صورتمو بشورم آرایش پاک کنم دوباره صبح صورت بشور با ژل آرایش کن منی که اون ساعت همیشه خوابم دیکه واقعا کلافه شده بودم هی صورت بشور مو اتو کن آرایش کن 😅😅

به نظر اگر دوستات خوش سفرهستن خودتم علاقه داری برو 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
وای ما شمال بودیم یعنی من هرروز موهامو اتو میکشیدم میرفتم بیرون فر می‌شد بعد شب میومدم باید میرفتم س ...

منم بدم میاد روتینم بهم بخوره

یه کمی از جو اونجا میترسم مرد باهامون نیست 😅

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

سلام عزیزم 

توروخداااااا میشه اگه پیامم رو می‌خونی بهم جواب بدی 

دیدم تاپیک گذاشته بودی چند وقت پیش که پوست صورتت با کرم لایه بردار سوخته بود و قرمز شده بود 

الان منم همین بلا سرم اومده سوخته و قرمز شده😭😭توروخدا بگو چطوری تونستی خوب کنی صورتت رو ؟من رفتم دکتر عمومی و کرم ترمیم کننده بهم داد دو روزه استفاده میکنم تغییری نداشته پوستم 

خواهش میکنم جوابمو بده خواهش میکنم ازت😭😭

...

یاد خانواده عمم افتادم که تو ویلای تر تمیززززز هم وسواسی عمل میکردن ، فرض کن زیرانداز و پتو از خونه ...

وا خوب منم همین مدلم ، این ویلا و هتل ها ظاهرش تمیز ه ، منکه رچندشم می شه ما هتل ۵ ستاره رفتیم شمال اخرش با خودمون ساس بردیم خونه 

منم بدم میاد روتینم بهم بخورهیه کمی از جو اونجا میترسم مرد باهامون نیست 😅

منم راستش میترسم فوبیا داعش دارم به نظرم با دوستات برو ترکیه با همسرت برو کربلا 😅

سلام عزیزم توروخداااااا میشه اگه پیامم رو می‌خونی بهم جواب بدی دیدم تاپیک گذاشته بودی چند وقت پیش که ...

عزبزم اون اتفاق برا من چندسال پیش افتاد اصلا یادم نیست که چیکار کردم که خوب شد

اما تنها. راهش همین زدن کرم ترمیم کننده هست که بهترین مدلش سکالیفت اون هست که برای سوختگی عالیه فقط اصلش رو پیدا کن بزن خیالت راحت خوب میشه 

از سایت ماکیاژ گالری میتونی اصلشو بخری 

😬😄چه حوصله ایی داری ی شونه بکن تمام 😶‍🌫️

نمیشه اخه موهام پف و وز می‌شد مجبور بودم اتو کنم اما میرفتم بیرون دوباره همون طور پف می‌کرد و وز به خاطره اب و هواش

عزبزم اون اتفاق برا من چندسال پیش افتاد اصلا یادم نیست که چیکار کردم که خوب شداما تنها. راهش همین زد ...

عزیزم فعلا ترمیم کننده پرودرما میزنم ببینم چی میشه 

یادت نمیاد تا چند وقت ترمیم کننده استفاده کردی که خوب شد؟از نگرانی و استرس خیلی گریه کردم😔اگه همینطوری بمونه یا خیلی طول بکشه و خوب نشه چی

...