2777
2789

سلام

پدرم برای دومین بار در ادرارش لخته خون کوچیک دیده حتی وقتی دستشویی میکنه ادرارش همراه با خارش دفع میشه

خیلی نگرانم

خابم نمیبره

کسی میدونه علتش ممکنه چی باشه!؟

تو اینترنت همش میزنه سرطان

از شکم ولگنش هم سی تی اسکن گرفت دکتر گفت نرماله فقط کمی پروستاتش بزرگه 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

خوب دوباره برید دکتر بگید لخته دفع میکنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دوباره برید دکتر بگید لخته دفع میکنه

برای فردا نویت کرفتیم از استرس خابم نمیبره

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

معلومه مشکل جدی داره 

پیگیر شید حتما پیش دکتر خوب برید 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

برای فردا نویت کرفتیم از استرس خابم نمیبره

خوب استرس طبیعیه ولی انرژی مثبت بده گرچه سخته تو این شرایط

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

معلومه مشکل جدی داره پیگیر شید حتما پیش دکتر خوب برید

مشکل جدی سعمی سرطان؟

مشکل جدی سعمی سرطان؟

نه عزیزم چه ربطی داره 

منظورم عفونت شدیدی یا اسیبی چیزی هست 

دکتر خوب برید حتما جواب میده نگران نباش

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋