2777
2789
عنوان

خانومایی ک دستایی سفید دارن

2662 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ، وقت بخیر

دستام خیلی خیلی خیلی سیاه شدن ینی هرکی میبینه میگه چرا اینطوری سیاه شده دستات ، مسافرت ک رفته بودیم دستام کاملا جلو افتاب بود ، دایما هم خشکه دستام ، راهکاری دارین ک دستام سفید و نرم بشه ، خیلی ناراحتم ، پارافین درمانی برم بنظرتون؟؟؟

من دستام خودش نرمه حتی مرطوب کننده نمیزنم 

نمیدونم راهکار ندارم 😢

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای این مشکل برای من هم پیش اونده منم دستام توی مسافرت عید آفتاب سوخته شده من شنیدم آلوئه ورا خوبه برا درمان آفتاب سوختگی ولی خودم امتحان نکردم یعنی حاشو نداستم

میشه برای شادی روح پسرم و پدرم یه صلواتمهمونم کنید...خدا خیرتون بده

اب گوجه فرنگی رو با یه قاشق غذا خوری ابلیمو قاطی کن و به صورت ماسک 10 دقیقه روی دستت بزار......یک هفته روزی 2 بار

برای نرم شدن هم حتما از کرم خوب استفاده کن چون کرم های ارزان قیمت و وازلین پوست رو تیره میکنن

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

گلسیرین و آبلیمو تازه و خیلی کم ادکلن , تو یه شیشه بریز و مرتب به دستت بزن , تجربه خودمه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
برنز فرق داره دستایه کشیده ادم خوشس میاد نگا کنه ، فرم انگشتامو ناخونم اصلا زیبا نیس ،این خشکی و سیا ...

عزیزم زیاد خودتو اذیت نکن بخدا ک هممون هزارتا ایراد داریم، شیر و سیب زمینی رنده شده رو امتحان کن

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️

ببین عزیزم من ابلیمو طبیعی گلیسیرین وگلاب قاطی کردم شبا میزدم به دستام بادستکش صبح که میشستم با یه مرطوب کننده چرب میکردم .خیییلی سفید ونرم شد ولی ادامه ندادم سیاه شدن دوباره 😐البته من سفید پوست بودم از بچگی😊

صبر اوج احترام به حکمت خداست