2777
2789
عنوان

خانومایی ک دستایی سفید دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شیشه گلیسرین بخر یه قاشق غذا خوری آبلیمو طبیعی بریز توش مخلوط کن . هر شب قبل خواب بزن دستات . محشره . دستات نرم و سفید و جوون میشن . از بهترین برندهای کرم هم بهتره

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

برای نرم شدن دستات کرم جِی پولار رو معرفی می کنم. قیمتی نداره زیر بیست تومن. ولی عالیه! ساخت انگلیس هست. من استفاده کردم خودم. ولی متاسفانه یه مدته پیداش نمی کنم. شاید بتونی تو بعضی داروخانه ها پیدا کنی.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
ینی بزنم بعد دستکش دستم کنم بخابم؟؟

اره عزیزم باید فرصت بدی بره به خورد دستات بعد دستکش نخی میپوشی صبحم میشوری وبعدم حتما نرم کننده یادت نره فقط ابلیمو حتما طبیعی اگه میشه خودت بگیر گلیسیرینم فکر کنم ۲۰۰۰تومن باشه 😊

صبر اوج احترام به حکمت خداست