2777
2789
عنوان

بابام در رابطه با عروسمون خیلی بی سیاسته

| مشاهده متن کامل بحث + 4788 بازدید | 164 پست
یعنی من رواما کاملا با خنده و شوخی گفت جدی نبودبرای اون دوتا هرگز کم نذاشته اما زن داداشم رفت تو اتا ...

ب درک

اصلا حسابش نکن. برات مهم نباشه

والا ماهم عروسیم خواهرشوهر داریم

من خودم انقدر از این جود اخلاقا بدم میاد همیشه استرس اینو داریم ک ی عروسی گیرمون نیاد ک اینطوری باشه

چون خودم هرموقع همچین مسائلی پیش بیاد حتی اگ نظر هم بخان میگم موضوع خانوادگیه به منه عروس ربطی نداره مسئله ارث و میراث باشه اصلا جمعشون نمیمونم خدای نکرده نگن منتظره  پدرمادرمون بمیره پول برسه بهش

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

اصلا زنداداشت کجای کاره . کسی قرار باشه ناراحت باشه داداشته اون چیکارست اصلا . پدر منم خونه ها رو مساوی لینمون تقسیم کرد احساس کردیم داداشم یه ذره ناراحت شد ولی اصلا به رو خودش نیورد . ما هم به بابام اصرار کردیم که سهمشو بیشتر بده . زنش که فقط تبریک گفت هییییچ دخالتی نکرد . بچه هامونم نکه داشت ما رفتیم محضر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یکی از عواملی ک باعث میشه بچه ها ، عروس ها و .. باهم بد بشن و نسبت بهم گارد بگیرن و.. همین فرق ...

ی وقت واقعا مثلا دوتا جاری هستن یکی مادرزادی حسوده ، اون کرم از خودشه

اما ی وقت بزرگتر ها با رفتارشون حساسیت ایجاد میکنن

بنظرم یکی از عواملی ک باعث میشه بچه ها ، عروس ها و .. باهم بد بشن و نسبت بهم گارد بگیرن و.. همین فرق ...

اخه اگه کسی بخواد ناراحت بشه داداشام نیستن؟

اون که بچه بابام نیست بهش بربخوره

بگو اگه از بابای خودت بخوای ارث ببری ناراحت میشی بابات به داداشت دو برابر ارث بده پفیوز، بعد پدرشوهرت که اندازه پسرا به دخترا میخواد میراث بده شد آدم بده؟ یه بوم و دو هوا؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ب درکاصلا حسابش نکن. برات مهم نباشهوالا ماهم عروسیم خواهرشوهر داریممن خودم انقدر از این جود اخلاقا ب ...

نه محل سگش نمیدم اذیتم کرده و واقعا از چشمم افتاده

درست میگی

اخه اگه کسی بخواد ناراحت بشه داداشام نیستن؟اون که بچه بابام نیست بهش بربخوره

اون ک آره پروعه تو اصن محل بهش نده بزار هرچی میخواد ناراحت بشه

من اینو کلی گفتم نه پدر شما یا کسی دیگه