2777
2789
عنوان

بابام در رابطه با عروسمون خیلی بی سیاسته

| مشاهده متن کامل بحث + 4788 بازدید | 164 پست
یعنی من رواما کاملا با خنده و شوخی گفت جدی نبودبرای اون دوتا هرگز کم نذاشته اما زن داداشم رفت تو اتا ...

نخود آش شده؟بگو بتوچه؟ماله بابامه دلش میخاد مساوی تقسیم کنه تو چرا سوختی؟واقعا خدا از این عروسا نصیب هیچکس نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عروس متوقعی دارین

باید در مورد مال اموال والدین خودش نظر بده

و اینکه بدونه ک عروس هیچ وقت دختر نمیشه!

داماد هم پسر..

گرچه خودم هم عروسم …

توقع بیجایی هست بخوام پدرشوهرم منو اندازه بچه خودش بخواد.

مگر عقده ای باشم و پدر خودم بهم بی توجه باشه

ک دنبال اون توجهه اوی خاندان شوهر بگردم.

💕

اصلا زنداداشت کجای کاره . کسی قرار باشه ناراحت باشه داداشته اون چیکارست اصلا . پدر منم خونه ها رو مس ...

وای دقیقا

داداشم چرا ناراحت نشد؟

اون یکی داداشم چی

این وسط این چیکارست نمی فهمم 

گفتم

خیلی ببخشیدا من خودم یه زنداداشم که ۶ خواهر شوهر دارم وفقط دوتا داداشن ارث هم مساوی تقسیم کردن  اتفاقا خوشحال شدیم من وجاریم چون خودمون یه زنیم دلیلی نداره پسرا ارث بیشتری بگیرن دخترا کمتر که چی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نه محل سگش نمیدم اذیتم کرده و واقعا از چشمم افتادهدرست میگی

پس بیخیالش

همین ک پدرت ب شوخی هم اینطوری میگه خداروشکر سایش همیشه بالاسرتون

پدر من هنوز داداشم ۱۹ سالشه میگه فقط پسرم 😂

جلو زنش بعدا میگه من اصن تورو نمیشناسم😅

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
وای دقیقاداداشم چرا ناراحت نشد؟اون یکی داداشم چیاین وسط این چیکارست نمی فهمم

اصلا به اون چه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

ی وقت واقعا مثلا دوتا جاری هستن یکی مادرزادی حسوده ، اون کرم از خودشهاما ی وقت بزرگتر ها با رفتارشون ...

اینم حرف بدی نیست

گفتم بابام سیاست نداره بنده خدا

اما عزیزم شروعش با پدرم نبوده راستش