2777
2789

بابام چند وقت پیش مارو جمع کرد گفت دختر و پسر برای من برابره و دلم میخواد بچه هام الان از مالم بهره ببرن اینا هیچی 

از اون موقع زن داداشم به شدت تو قیافه ست و صرحتا اعلام کرد که مخالفه

صدبارم تاپیکشو زدم😅

حالا خیلیم حساس شده و میگه شما فرق میذارید و دختره رو بیشتر میخواید 

خیلی مسائل دیگه مثلا قرار بود سفر بریم من حوصله نداشتم بابام می‌گفت پس یه وقتی بریم دخترم هم باشه بازم ناراحت شدن

حالا اینی که میخوام بگم اینه

خانواده عموم خونمون بودن دختر عموم به شوخی گفت عمو کدومشون رو بیشتر دوست داری 

بابامم با لحن کاملا شوخی گفت این چه سوالیه معلومه که بچه هام برام فرقی ندارن اما فلانی رو بیشتر دوست دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من رواما کاملا با خنده و شوخی گفت جدی نبودبرای اون دوتا هرگز کم نذاشته اما زن داداشم رفت تو اتا ...

شبیه نخود اش میمونه بنده خدا .....

بیشتر اونه ک بی سیاسته تا بابات

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

چ بابای خوبی خدا حفظش کنه برات 

حسودی نمیتونه ببینه بابات به دخترش اهمیت میده

حالا زن داداش من به رابطه منو مامانم حسودی میکنه با اینکه مامانم اینا همش کمکشون میکنن مامانم هرچی برا من میگیره برا اون هم میگیره ولی بازم بیشتر میخواد

شبیه نخود اش میمونه بنده خدا .....بیشتر اونه ک بی سیاسته تا بابات

اون که سوژه ایه برای خودش

اما بابام همش به من میگه مراعات اینو کن تو عاقل تری تو فلانی 

اونوقت خودش یهو تو جمع یه چیزی میگه🤣

یعنی من رواما کاملا با خنده و شوخی گفت جدی نبودبرای اون دوتا هرگز کم نذاشته اما زن داداشم رفت تو اتا ...

اهمیت ندین انگار نه انگار اینقدر ناراحت بشه خسته بشه مردم اسیر شدن از دست دختر غریبه نمیتونن دختر خودشون هم دوست داشته باشن