2777
2789
عنوان

یه دعوای وحشناک کردیم امشب

846 بازدید | 41 پست

شوهرم هفته پیش هی دو سه روز رفت و مست اومد خونه تا خواستم برم خونه بابام جلومو گرفت و قسم و غلط کردم و آخریم بارمه و فلان..همیشع همینه ..اخرشم با یه گوه خوردم تموم میکنه

تا اینکه امشب اومد خونه بو گوه الکل میداد و مست..منم جنون گرفتم عین سگ زدمش..بعدم گفتم بمیرمم نمیمونم اینجا نزاشت نشست جلو در..انقد زدم تو سرم و انقد گفتم پاشو هار شد داد و عربده زد گفت برو..گمشو برو پدر سگ..

نشستم انقدر گریه کردم چشام داره درمیاد..اونم یهو گریه کرد که هزار بار گفتم ببخش گوه خوردم یکم مشروب خوردم.. چرا دعوا راه انداختی الان همه ساختمون شنیدن صدامونو..

الانم گرفته خوابیدع...من چی؟؟ در حال خوردن پاستا و بستنی..پلن خودکشی ذهنمو پاره کرده..

کلی داد زد سرم ..میدونم جاریام شنیدن..خدا منو بکشه که دعوا بپا کردم...دارم میمیرم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ماهم دعوابود دلیلشم خیانت و انکار پدرم واقعا هربار یه جوری ناامیدم میکنن

خدا کمکتون کنه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

حوصله داریا.بزار انقدر بخوره زودتر بمیره جونش دربیاد. از دستش راحت شی اصلا هیچ کاری باهاش نداشته باش

اخه هیچ بدی نداره..تنها بدیش همینه..نمیتونم ولش کنم

اسی حرمت از بین تون رفتهقبلا هم دیدم نوشتی کتک اش زدی و..واقعا زندگی با ادم الکی غیر قاب ...

کتک منظورم چن تا مشت زدن تو سینه و بازوهاشه

خب شوهرت به تراپی نیازداره

وقتی راضیه از زندگیش چطور ببرم دکتر

با اجازه اسی

ی مشکل برام پیش اومده ک خیلی عصابمو خورد کرده و سهمیه تاپیک مم تموم شده بخاطر همین مجبور شدم اینجا بگم 

لطفاً جواب بدین و اگه کسی لطف کنه برام تاپیک شو بزنه و تگم کنه یک دنیا ممنون میشم 

لیلا و مریم و همسایه های دیگه تو حیاط آپارتمان نشستن

بچه لیلا (۴سالشه)ی اسباب بازی دستشه و بچه مریم (یک سال شه)دوسه بار می‌ره ب اسباب بازی پسر لیلا دست میزنه و مریم هرچی میبرتتش تو بغلش باز می‌ره سمت اسباب بازی 

و پسر لیلا بچه مریم و می‌زنه 

مریمم بلند میشه پسر لیلا رو میزنه و بچه خودشم بغل می‌کنه

مقصر کیه 

مریم حق داشت چنین کاری کنه؟

جای لیلا بودین چکار می کردین 

جای مریم بودین چطور

اسی وسط ناراحتی پاستا و بستنی چی میگه 😍

انقدر عصبی و هیتریستیک شدم گشنگی بدی گرفتم