2777
2789
عنوان

یه دعوای وحشناک کردیم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 41 پست
بخاطر بچم نمیتونم جدا شم..شاغل نیستم..بچطور برم خونه بابام دوتا نون خور اضافه کنم

من اصلا حرفی از جدایی نزدم .گفتم اصلا بخاطر این کارش به خودت حرص و جوش نده بزار آنقدر بخوره تا زودتر بمیره از دستش خلاص شی

چرا

۰ون بزرگه ادمه عاقله خیر سرش میره بچه ۴سالع رو‌میزنه؟باید یه تراپی بره حتما سالم‌نیست این ادم

اون باید بچه اش رو‌مشغول میکرد کنترلمیکرد یا میرفت براش اسباب بازی مورد علاقه اش رو از خونه میاورد یا نهایت میرفت مینشست تو خونش که نه بچه اش رو بزنن نه خودش بره بچه مردم رو بزنه

جای لیلا بودم تاابد سلامشم نمیکردم و اگه بچه ام رو‌محکم زده شکایتشم‌میکردم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا حرفی از جدایی نزدم .گفتم اصلا بخاطر این کارش به خودت حرص و جوش نده بزار آنقدر بخوره تا زودتر ...

خب آرامش خونه رو از بین برده

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بزار انقدر از این کثافت کاری ها بکنه تا آخرسر هزار جور درد بی درمون بگیره مثل سگ بیوفته بمیره تو چرا ...

برا مامانم، ابرومون،همش هی حرص میخوردم که نه نباید برای پول فشار بیارم رو بابام بخدا چندماهه دندونم دردمیکنه هی میگم ولش کن هرموقع کارپیداکردم میرم

بعد میبینم پولی که براش اینهمه زحمت میکشه رو میره مفتی میده به اون ناامید میشم چراواقعا انقدر به فکرشم هم من هم مامانم 🤦🏻‍♀️

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

بچه یک ساله رو زدن ها

یه بچه ۴ساله زدتش!

ولی از این ور یه زن گنده رفته یه بچه ۴سالع رو زده

کاشکی مادر و‌پدر  اون بچه ۴ساله انقد غیرت داشته باشن این زن مریض رو ادب کنن موفق باشی خدانگهدارتون

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط مشروب تقلبی نخوره حداقل بگو بیاد خونه بخوره تا با دوستاش

الان بحث‌اسی اصل بودن و تقلبی بودنه مشروبه؟

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم