2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد و می‌خواست منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 73 پست
با اجازه اسیی مشکل برام پیش اومده ک خیلی عصابمو خورد کرده و سهمیه تاپیک مم تموم شده بخاطر همین مجبور ...

خیر بیخود کرده بچه بقیه رو زده 

بجاش میتونست تذکر بده 

بچه زدن داره

لایک نفرمایید با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بگم مقصر خودتی ناراحت میشی ؟قبلا هم کتک زده بود یا اولین بارش بود ؟۸ سال پیش فهمیدی ؟ الان میخو ...

ن مال وقتیه ک دخترم ۴ ماهه بود الان دخترم دوساله

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
با اجازه اسیی مشکل برام پیش اومده ک خیلی عصابمو خورد کرده و سهمیه تاپیک مم تموم شده بخاطر همین مجبور ...

همونطور ک بچه ی ساله حالیش نیس بچه ۴ ساله هم نمیفهمه

من جا مادرش بودم میزدم تو گوش اون مادره ک رو بچم دست بلند کرده

بچه تحمل کتک بچه رو داره ن تحمل کتک آدم بزرگ رو

بهتر بود به مادر بچه۴ ساله تذکر میداد یا خودش بیشتر حواسش ب بچش می‌بود

حالا تو مادر کدوم هستی؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
چرا

دوتا بچه دعوا کردن اون چرا دخالت میکنه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

جای لیلا بودم همون اسباب بازی رو برای بچم میخریدم و وفتی میبینم انقد دعوا دارن بچمو می‌بردم جایی سرشو گرم میکردم 

مریم حق نداشت بچه رو بزنه ولی احساس میکنم دیگه عصبی شده چون لیلا باید یجوری بچشو سر گرم میکرد بچه هر کسی برای خودش عزیزه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
میگید جدابشم چ کارکنم بچه هام چ جوری ازش بگیرم

خانواده ات حمایتت میکنن؟

اخر خواهرمن شوهر چیه که بخاطر خیانتش انقد خودتو داغون کردی دودستی تحویل اون احمقی که با مرد متاهل وارد رابطه شده میدادی

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
خانواده ات حمایتت میکنن؟اخر خواهرمن شوهر چیه که بخاطر خیانتش انقد خودتو داغون کردی دودستی تحویل اون ...

چ کارکنم ن حمایتم نمیکنن

چ کارکنم ن حمایتم نمیکنن

شاغلی؟

اسی چرا انداختت تیمارستان؟

بخاطر افسردگی و شوکی ک بعد از خیانت بهم وارد شد گفت این دیوونه شده توهم زده میخواسته خودشو بکشه