2777
2789

بچه ها من چندسال پیش فهمیدم این آقا داره با یه زن شوهر دار خیانت میکنه بهم اونم ۸ سال از چت ها عکس هاشون فهمیدم بعد اون ماجرا من افسردگی گرفتم شوک عصبی بهم وارد شد مجبور شدم یه دارویی بخورم ک اثرات بدی روم گذاشت یه روز صبح از خواب بیدار شدم بهشم گفتم میخوام سم بخورم خودمو بکشم دویدم سمت انباری ک سم بخورم جوری زد تو سرم ک تا ده دقیقه جایی رو نمیدیدم خیال کردم کور شدم بعد منو گرفت زیر مشت لگد اینقدر زد زد تو سرم تو کمرم زیر دلم تازه من ۳ چهار بود بود زایمان کرده بودم بخیه هام درد گرفتم بس ک محکم میزد تا چند هفته دل درد بودم زیر دلم درد میکرد بعد منو کرد تو اتاق درو بست اینقدر جیغ کشیدم درو بازکرد دویدم سمت در ک فرار کنم از دستش ک گلو گرفت اینقدر فشار داد داد ک میخواستم خفه بشم بی حال جون افتادم پشت در گفتم خدایا فقط بچه هامو ببینم بمیرم جونمو اینجوری نگیر فقط خداکنه ببینمشون قبل اینکه چشمام بسته بشه

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

با اجازه اسی

ی مشکل برام پیش اومده ک خیلی عصابمو خورد کرده و سهمیه تاپیک مم تموم شده بخاطر همین مجبور شدم اینجا بگم 

لطفاً جواب بدین و اگه کسی لطف کنه برام تاپیک شو بزنه و تگم کنه یک دنیا ممنون میشم 

لیلا و مریم و همسایه های دیگه تو حیاط آپارتمان نشستن

بچه لیلا (۴سالشه)ی اسباب بازی دستشه و بچه مریم (یک سال شه)دوسه بار می‌ره ب اسباب بازی پسر لیلا دست میزنه و مریم هرچی میبرتتش تو بغلش باز می‌ره سمت اسباب بازی 

و پسر لیلا بچه مریم و می‌زنه 

مریمم بلند میشه پسر لیلا رو میزنه و بچه خودشم بغل می‌کنه

مقصر کیه 

مریم حق داشت چنین کاری کنه؟

جای لیلا بودین چکار می کردین 

جای مریم بودین چطور

بعد گفتم هنوز زوده خدایا جونمو نگیر اشکام ازگوشه چشمام ریختن پایین انگار خدا صدامو شنید نفسم کم کم اومد بالا 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بگم مقصر خودتی ناراحت میشی ؟

قبلا هم کتک زده بود یا اولین بارش بود ؟

۸ سال پیش فهمیدی ؟ الان میخوای سم بخوری درست فهمیدم؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
با اجازه اسیی مشکل برام پیش اومده ک خیلی عصابمو خورد کرده و سهمیه تاپیک مم تموم شده بخاطر همین مجبور ...

قطع ارتباط با هفت جدواباد مریم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫