2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد و می‌خواست منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 73 پست

خدا لعنتش کنه تیمارستان کار رو خراب کرده الان هر اقدامی کنی قضیه ی تیمارستان رو، پیش میکشه و همه چی بر علیهت میشه اگه مادرشوهر یا پدرشوهرت رفتارشون خوبه باهاشون حرف بزن شاید با مشورت و ریش سفیدی یه راهی جلوت پات ایجاد بشه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه روز که مست وپاتیل اومد خونه زنگ بزن ۱۱۰ بیان ببرنش 

انوقت به جرم اعتیاد حضانت میشه برای شما

مهریه ات چندتاس؟

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

یه روز که مست وپاتیل اومد خونه زنگ بزن ۱۱۰ بیان ببرنش انوقت به جرم اعتیاد حضانت میشه برای شمامهریه ا ...

۱۱۰تا ۳ دنگ خونه

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
یه روز که مست وپاتیل اومد خونه زنگ بزن ۱۱۰ بیان ببرنش انوقت به جرم اعتیاد حضانت میشه برای شمامهریه ا ...

کاش بمیره 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
۱۱۰تا ۳ دنگ خونه

خب پس بگو حضانت بچه هارو بده ۱۱۰ تا رو  ببخشم 

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

خیلی میلیاردره میده مهم نیس براش

عزیزم بچه ات تا ۷سالگی با تو هستم بعد تا ۹ با پدرش بعد اون خودش انتخاب میکنه 

یکی از اشناها شوهرش اعتیاد داشت تریاک میکشید

یه شب که شوهرش با دوستاش پا بساط بودن زنش زنگ میزنه ۱۱۰میان میبرنش،بعدش دیگه مرده اصن سمت تریاک نرفت 

تو هم موقعی که پا بساطه زنگ بزن بیان ببرنش

وقتی اعتیاد داره راحت میتونی ازش جدا شی و حضانت بچه هارو بگیری

البته قضیه تمیارستان ممکنه دردسرباز بشه و اونم بگه تو صلاحیت نداری

وقتی پدر و‌مادر صلاحیت نداشته باشن حضانت به عهده جد پدری هستش

عزیزم چرا خودتو نابود کردی وجوری وانمود کردی که همسرت پاشه ببرتت تیمارستان و پرنده برات باز کنه گور باباش توکه شرایط جدا شدن نداشتی و بخاطر بچه موندی همون از اول سنگ میذاشتی تو سینه ات اصلا محل سگ نمیذاشتی بهش انگار مرده برات

میدونم خیانت خیلی سخته خیلی من خودمم خیانت دیدم ولی اصلا جلوش خودمو ضعیف نشون ندادم یبارم گریه نکردم جلوش منم شرایط جدا شدن نداشتم ولی طوری وانمود کردم که انگار لطف کردم بهش صدقه سری بهش کردم موندم تو زندگی درحالی ک اصلا حمایتی نداشتم ک طلاق بگیرم ولی اصلا نذاشتم این موضوع رو بهفمه و سواستفاده کنه بهش گفتم لیاقته همونه من چیزی رو ازدست ندادم توخیلی حقیری ک این کاررو بازندگیت کردی چنان خونسردی و بی تفاوت رفتار میکردم ک میگفت تورو خدا بیا بزن گوشم‌ داد بزن ولی اینجوری نکن در حالی که وقتی خونه نبود در حق جنون گریه میکردم عصبی میشدم ولی هیچ وقت نذاشتم شوهرم بفهمه ازاون روزهه دیگه خیانت نمیکنه بهم همش اونه ک دنبال منه خودمو اصلا مشتاقش نشون نمیدم اینقد خونسرد بودم که اون زنی که باشوهرم بود روانی کردم زنگ میزد ب شوهرم گریه میکرد اخر شوهرم خودش گفت تو گوه زن منم نمیشی قدرت وغرور اون کجا تو کجا خاک تو سر من که بهش خیانت کردم...فقط عزیزم خودت به خودت ارزش بده پس انداز مخفیانه داشته باش ضعف هاتو نشون نده