2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد و می‌خواست منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 73 پست
با اجازه اسیی مشکل برام پیش اومده ک خیلی عصابمو خورد کرده و سهمیه تاپیک مم تموم شده بخاطر همین مجبور ...

نه مریم حق نداشت بین بچه ها پیش میاد ولی بزرگتر حق نداره بچه کوچیکو بزنه اونم بچه ی یکی دیگه رو

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی ثابت شه معتاده بچه ها مال تو هستن

خب من به اون دکتره گفتم بنویسه توپرندم این میخواسته منو بکشه دید گلومو صورتمو گفت میخوای شکایت کنی مادرم نذاشت

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

ببخشید کاش تو تاپیک بقیه سوال نپرسید!

واقعا آدم سر گیجه میگیره

مریم ولیلا و طلاق و....😑

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

چقدر بی ملاحظه آید که مثل پارازیت وسط تاپیک بقیه مشکلتون رو مطرح میکنید و چقدر بی ملاحظه ترید که جوا ...

آره بخدا من یه تاپیک زدم اونم اومده تاپیک من

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید