2777
2789

چجوریاس؟معمولی ترین مرد هم بهترین دختر رو میخواد

برای زنای بدبخت هزار تا استاندارد میذارن از هیکل و قیافه زنای ما اعتماد بنفس ندارم اکثرا

انوقت مردا هر جور باشند عاشق خودشونن

به زن میگن پول نخواد مهریه نخواد هیچی نخواد ولی زنده باید در حد عروسک خوشگل باشه و هیچی هم خرج نکنه

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستام اومدن واسه پسرای فامیلشون اوایل دهه نود زرنگی کنن زن پولدار و تحصیل کرده بگیرن چنان شستمشو ...

ببین اکثرا دنبال هم سطح خودشون نیستن

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

اینایی ک میگی کی میگه؟

جز اینکه خودتون با بدن و صورت خودتون ور میرید؟

دختره میگه اندامم تیره هست خواستگار رد میکنم خب این دختر خودش رو خودش عیب میزاره وگرنه چرا پسرا دنبال سفید و بلوری کردن خودشون نیستن.

شما دوسنداری آرایش نکن بدن و صورتت دستکاری نکن 

لازم نیست خودت به کسی ثابت کنی یا با حرف کسی خودت تغییر بدی.

ببین اکثرا دنبال هم سطح خودشون نیستن

باید نشوندشون سرجاشون 

من همیشه از اختلاف طبقاتی و تحصیلی بدم میومد

فکر کن به من میگفت برو به دوست سوپر میلیاردرت بگو بیاد بشه زن داداش من ماشین دختره قیمتش ده برابر  خونه بابای پسره بود 

اره منم قبول دارم 

تقصیر خود زنهاست 

از بس به این چیزا اهمیت دادن 

مردا رو پرتوقع کردن ...

از بس که زنها بی اعتماد به نفسن و میترسن که از بقیه کم بیارن...

یک رقابت که هیچ وقت برنده نداره

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
اینایی ک میگی کی میگه؟جز اینکه خودتون با بدن و صورت خودتون ور میرید؟دختره میگه اندامم تیره هست خواست ...

والا جامعه رو میبینم

دوستم میگفت ما داریم لطف میکنیم از بی شوهری درتون میاریم برادرش دیپلم بود انتظاماتی بود

چه نگاه هایی در جامعه هست چقدر یک آدم شخصیت ضعیفی دارد که با تحقیر و توهین میخواد مالکیت به دست بیاره متاسفانه هست

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘