2777
2789
عنوان

الان چه خوردنی دلتون هوس کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 209 پست
دلم سیگار خوشبو میخواد عصری یکی گرفتم خیلی بد و تند بود.‌نمیدونم خوشبوها اسمشون چیه

نه دیدم نه میدونم!

گفتم که خوراکی!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه تابستونی که نباید پاییز هوس کرد یکسال تو دل ادم میمونه

اره ولی یهو دلم خواست، 

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

اره چون ى چيز شيرين ميلم مى كشيدكلا شام خور نيستم

خوش به سعادتت من شام انگار وعده اصلیمه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

پفک نمکی دلم خواست

اخ جون از اون قدیمیا که خیلی هم شور نیستن...

میتونی سوپر بگیری؟باز هست؟

دیگه حسش نیست باید حاضری بخورم

نگووووو من یچیزی دلم بخواد قطعا میپزم میخورم حتی اگه دیروقت باشه

نوش جانچون دير ناهار مى خورم ديگه شب ميلم نمى كشه

اگه اینجوریه حق داری.

من ظهرا تهوع دارم چیزی از گلوم پایین نمیره برعکس شب که میشه گرسنم میشه