2777
2789
عنوان

اززندگی چی درس گرفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا

من همیشه میبینم یکی عصبیه و بد جوابمو میده

اروم جوابشو میدم میگم ما که دعوا نداریم

بعد میبینم که شخص هم اروم تر میشه

کلا همیشه سعی میکنم تنش به کمترین حد برسه

بالعکس چند سال پیش که اوج بلوغم بود جوری دعوا ها اوج دار میشد

الان اصلا حوصله دهن به دهن شدن با کسیو ندارم

﴿🩵🐬﴾

زمان همه چیو حل میکنه اگرم نکنه طوری میشه که اون قضیه ای که قبلا خیلیی بخاطرش ادیت می‌شدید کم رنگ تر میشه شدتش 

عجله نکنید ، همه چیزو بسپارید به خدا 

انقد قشنگ براتون میجینه که خودتونم تعجب میکنید 

زیاد فکر نکنید درباره بدبختی ها و سختی هاتون 

برا هیچکی الکی وقت و انرژی نزارید آدما بی لیاقت تر از این حرفان 

تو زندگی سعی کنید بیشتر با عقلتون برید جلو ، ادمای احساساتی همیشههههههه بازندن 

خودتونو برا کسی اذیت نکنید 

به خدا اعتماد کنید کارش حرف ندارع

انسانها افرادی رو دوست ندارن که بهشون کمک میکنن بلکه انسانهایی رو دوست دارن که وقتی کنارشونن بهشون خ ...

حق

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

" کنترل و عدم افراط " دو کلید زندگی در هر موردی!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

جز خدا هیچ کسو نداری..

واقعا

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

حتی در برابر خانواده؟چون منم دارم ب این نتیجه میرسم

اتفاقا در برابر خانواده اگه سمی باشه خودخواه ترینن شو نگو حالا مهم نیست مثال بزنم من وقتی درس می خوندم مامانم مهمونی می گرفت همه بودن منم برای احترام پنج دقیقه می رفتم ولی یک ساعت تمام منو به حرف می کشیدن چرا چون چشم دیدن موفقیت درس خوندن منو نداشتن منم خام بودم احترام اینا حالیت نباشه اگه نمی خوای بازنده شی چون اونا می گن می خواستی نیای می خواستی نکنی برای کسی تره هم خورد نکن چون یه مشت حسودن که از خداشونه تو شکست بخوری تحقییرت کنن

یه درس دیگه هم گرفتم 

همینایی ک دائم برای تو حد و مرز تعیین میکنن و ازت میخوان همون طور پیش بری که اونا میخوام،وقتش ک برسه و دقیقا توی همون موقعیت قرار بگیرن و نقش ها جا ب جا بشن ذره ای ب نظر تو اهمیت نمیدن و قدرت این رو نداری ک بخوای نظر بدی..

پس به دلت خودت باش و زندگی کن سعی نکن کسی رو راضی نگه داری چون بد میبازی..

یه درس دیگه هم گرفتم همینایی ک دائم برای تو حد و مرز تعیین میکنن و ازت میخوان همون طور پیش بری که او ...

واقعا درسته