2777
2789
عنوان

بنگرید نقاشی جدیدم 😜🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 60 پست
فداتشم قشنگم ک راهنمایی کردی منم خیلی علاقه ب نقاشی دارم چند وقت پیش نقاشی های تورو نگاه کردم انگیزم ...

😍😍😍⭐خوشحالم ک باعث انگیزه شما شدم 

اگر دوس داشتی هرسوالی من هستم بپرس🫂🌝

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@_ملکه455‍ @چرچیلم‍ @ملکه70‍ @میوسفند‍ @toranjbano‍ نقاشی شو ببینید🥹

چقدددد رنگ😍😍😍

برا منم یه نقاشی کشیده بود🥲

لئو داش 

از اینکه نفس میکشم متنفرم!:)🖤                         https://daigo.ir/secret/7228025515

😍😍😍⭐خوشحالم ک باعث انگیزه شما شدم اگر دوس داشتی هرسوالی من هستم بپرس🫂🌝

وای چ دوست خوبی مرسی اگه جایی ب مشکل خوردم حتما میام ازت کمک میگیرم مهربون❤❤❤❤ ❤❤❤

آفرین بهش قشنگ کشیده

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

@tanhaye1402‍ @ihmk2‍ @ایلدیریم۱۳۷۷‍ ببینید نقاشی شو🥹

وای 😍 بالایی  شبیه یه قوطی  پر از  اب نباتای رنگی و خوشمزس😋  دومی شبیه اسمارتیزای رنگیه 😃 چقدر رنگو لعابش جون داره  و ادمو سر کیف میاره 😍🤩🤗😊

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

ای خدا چقدر قشنگه😍🥰😘 رنگی‌رنگی و خوش انرژی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
@toranjbano‍ ‍

اگر‌ میخواستی منو تگ کنی اشتباه تگ کردی دخترم🫠🫠🙃🙃🙂🙂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫