khanomshirazi مدیر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 210 عنوان حس ششمی جان بیا بگو به نظرت من قبولم یا نه هفته ی بعد مشخص میشه حس ششم تون چه طوره | مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 98 پست در مورد رابطه هم بگید که چه بهتر 1404/07/16 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12258 برای رهایی که وصغیت کنونیت داری با احساسات خودتم بازی میکنی ب نظر من واقعا عاشقش نیسی داری دودوتا چه ... عزیزم حس میکنی مصاحبه قبول میشم ؟پرستاری میارم؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9122 من حس ششمی خیلی قوی نیستم و هم شما و بقیه برای خواستتون تلاش کنید...حس میکنم توی یه رشته پیراپزشکی م ... بله ممنوناونی که ذهنمه چطور ادمیه؟ حسش چیه؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22232 نچ نمیتونی بری آذر بارداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22232 برای رهایی که وصغیت کنونیت داری با احساسات خودتم بازی میکنی ب نظر من واقعا عاشقش نیسی داری دودوتا چه ... فردا شب میرم عمومو ببینم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
maman_agha_radmehr عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 919 چرا رواشناس خوبی نمیشم؟وختر خالم بارداره؟ من فقط حسمو میگم....دختر خالت خیر...چرا به این دلیل که افکار و عقایدت همیشه توی تصمیم گیری هات از تحصیلاتت پیشی میگیره
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9122 من فقط حسمو میگم....دختر خالت خیر...چرا به این دلیل که افکار و عقایدت همیشه توی تصمیم گیری هات از تح ... وضع مالیم چطور پیش میره؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22232 من فقط حسمو میگم....دختر خالت خیر...چرا به این دلیل که افکار و عقایدت همیشه توی تصمیم گیری هات از تح ... عشقم هردوتاش اشتباهه😁😇 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
maman_agha_radmehr عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 919 بله ممنوناونی که ذهنمه چطور ادمیه؟ حسش چیه؟ حس میکنم تورو الان زیاد جدی نمیگیره ولی در اینده عاشقت میشه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22232 من فقط حس هامو گفتم ⚘️ میدونم عزیزم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12258 حس میکنم تورو الان زیاد جدی نمیگیره ولی در اینده عاشقت میشه عزیزم حس میکنی مصاحبه قبول میشم ؟پرستاری میارم؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 210 برای رهایی که وصغیت کنونیت داری با احساسات خودتم بازی میکنی ب نظر من واقعا عاشقش نیسی داری دودوتا چه ... چیکار کنم از ذهنم بپرهخودم میدونم عاشقش نیستمخودمم هم بهم زدمولی دو ساله از فکرم بیرون نمیره
yas_80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 59 شکلات یا کاکائو زیاد میخوری دوست داری نمیدونم تو چی تو رفتار یا عمل تو یه چیزی خاصی که اتفاقا بقیه ه ... منو به سیاست هام میشناسن اتفاقا😂 حدست درسته ولی شکلات زیاد دوست ندارم
yas_80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 59 عزیزممم میشه جواب منم بدین حس آ بهم چیه تو رابطست؟ یا ن دوست داره