khanomshirazi مدیر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 203 عنوان حس ششمی جان بیا بگو به نظرت من قبولم یا نه هفته ی بعد مشخص میشه حس ششم تون چه طوره | مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 98 پست در مورد رابطه هم بگید که چه بهتر 1404/07/16 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 203 درست میشه اینقدر گارد نگیر با حرف اطرافیانت به ارامش گوش کن فکر کن خودت تصمیم بگیر تصمیم با خودمهاز پولش میترسم
maman_agha_radmehr عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 918 شخصیتم؟ شما یه شخصیت مهربون در قالب کمی کینه ای داری....زودرنج و احساسی ....این حس منه
khanomshirazi مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 203 سلام خوبین؟سال بعد فیزیوتراپی قبولم؟ تجربیم سال بعد بشین بخوندیگه حس ششم میخوای چیکارمن کنکور دادمانتخاب رشته هم کردم
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9110 سال بعد بشین بخوندیگه حس ششم میخوای چیکارمن کنکور دادمانتخاب رشته هم کردم میخونمسنم ی مقدار بالاس.
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22089 شما یه شخصیت مهربون در قالب کمی کینه ای داری....زودرنج و احساسی ....این حس منه رواشناس خوبی میشم؟مهاجرتم چی حس میکنی ۵ ۶ سال دیگه در اینده؟کینه ای نیستم اصلا ولی یادم میمونه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
maman_agha_radmehr عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 918 فک کنم خیلی درست میگیبه نظرتون در مورد رابطه ی ازدواج و احساسی من چیه؟ برای رهایی که وصغیت کنونیت داری با احساسات خودتم بازی میکنی ب نظر من واقعا عاشقش نیسی داری دودوتا چهارتا میکنی ببینم برای ایندت خوبه یانه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22089 تصمیم با خودمهاز پولش میترسم جور میشه پولش من میگم یه چیزی وصلت میکنه یا میری زودتر از چیزی که فکر کنی برمیگردی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
mhn99 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 9110 برای رهایی که وصغیت کنونیت داری با احساسات خودتم بازی میکنی ب نظر من واقعا عاشقش نیسی داری دودوتا چه ... جواب منم میدین لطفا؟سال بعد فیزیوتراپی قبولم؟ تجربیم
maman_agha_radmehr عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 918 رواشناس خوبی میشم؟مهاجرتم چی حس میکنی ۵ ۶ سال دیگه در اینده؟کینه ای نیستم اصلا ولی یادم میمونه روانشناس میشی اما بعید میدونم روانشناس خوبی ازت دربیاد🫣مهاجرت هم خیلی سخته...
ونزدی_مهربون عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1404 من میگم بمون یه چیزی وصلت کردخ شغلمو عوض کنم یا تا اخر سال همینجا ک اصن خوشم نمیاد بمونم؟ با رضا اوکی شم؟ همون فردی که دنبالشم یا ن؟ توصیه ات به من چیههه و چی حس میکنی زندگی میگن برای زنده هاست اما...
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22089 روانشناس میشی اما بعید میدونم روانشناس خوبی ازت دربیاد🫣مهاجرت هم خیلی سخته... ممنونم😂😂چرا خوب نمیشم بنظرت؟با سختی میرم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته
maman_agha_radmehr عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 918 جواب منم میدین لطفا؟سال بعد فیزیوتراپی قبولم؟ تجربیم من حس ششمی خیلی قوی نیستم و هم شما و بقیه برای خواستتون تلاش کنید...حس میکنم توی یه رشته پیراپزشکی مشغول به کار میشی در اینده
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12176 جور میشه پولش من میگم یه چیزی وصلت میکنه یا میری زودتر از چیزی که فکر کنی برمیگردی عزیزم حس میکنی مصاحبه قبول میشم؟ پرستاری میارم؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
maman_agha_radmehr عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 918 ممنونم😂😂چرا خوب نمیشم بنظرت؟با سختی میرم؟ نچ نمیتونی بری
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22089 نچ نمیتونی بری چرا رواشناس خوبی نمیشم؟وختر خالم بارداره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود...🌱🕊سنم درسته