2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما یه شخصیت مهربون در قالب کمی کینه ای داری....زودرنج و احساسی ....این حس منه

رواشناس خوبی میشم؟مهاجرتم چی حس میکنی ۵ ۶ سال دیگه در اینده؟

کینه ای نیستم اصلا ولی یادم میمونه 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته 

فک کنم خیلی درست میگیبه نظرتون در مورد رابطه ی ازدواج و احساسی من چیه؟

برای رهایی که وصغیت کنونیت داری با احساسات خودتم بازی میکنی ب نظر من واقعا عاشقش نیسی داری دودوتا چهارتا میکنی ببینم برای ایندت خوبه یانه

تصمیم با خودمهاز پولش میترسم

جور میشه پولش من میگم یه چیزی وصلت میکنه یا میری زودتر از چیزی که فکر کنی برمیگردی 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته 

برای رهایی که وصغیت کنونیت داری با احساسات خودتم بازی میکنی ب نظر من واقعا عاشقش نیسی داری دودوتا چه ...

جواب منم میدین لطفا؟

سال بعد فیزیوتراپی قبولم؟ تجربیم 

من میگم بمون یه چیزی وصلت کردخ

شغلمو عوض کنم یا تا اخر سال همینجا ک اصن خوشم نمیاد بمونم؟ 

با رضا اوکی شم؟ همون فردی که دنبالشم یا ن؟ 

توصیه ات به من چیههه و چی حس میکنی

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

روانشناس میشی اما بعید میدونم روانشناس خوبی ازت دربیاد🫣مهاجرت هم خیلی سخته...

ممنونم😂😂چرا خوب نمیشم بنظرت؟با سختی میرم؟

جور میشه پولش من میگم یه چیزی وصلت میکنه یا میری زودتر از چیزی که فکر کنی برمیگردی

عزیزم حس میکنی مصاحبه قبول میشم؟ پرستاری میارم؟ 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نچ نمیتونی بری

چرا رواشناس خوبی نمیشم؟وختر خالم بارداره؟