2777
2789
عنوان

زن ستیز نیستم اما از شیما کاتوزیان خوشم نمیاد😒😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش اینه اگه شیما بد میگهپس ایسان چیه که این همه بد گفت و هیت نگرفت

اتفاقا هیت گرفت خیلی ام گرفت 

منتها همین هیت ها کلی فالور بیشتر بهش اضافه کرد

باور کن اینا عاشق هیتن، ویو و همه چیشون میره بالا 

چرا فک میکنی نگرفت عزیزم

آیسان ب مراتب خیلییی مزخرف تره از شیما

اون فالور هاش هم فک کنم کم سن باشن و یا جوگیر

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من خودم اول دوسش داشتمولی بعد دیدم کلی حرف ناحق زده و افراطی و تک بعدی، حرفای ناحقش زیاده ولی قطعا ب ...

یه فمینیست واقعی میدون جامعه سیستماتیک مردسالاره و قبل خواستن برابری ما باید مردسالاری رو پایین بکشیم پس حتی اگه قرار نیست از شیما حمایت کن سکوت میکن تا شیما به عنوان یه فمینیست رادیکال حقایق جامعه رو بیان کن و مخاطب رو با حقیقت رو به رو کن و حتی قبل اون یاد میگیره همونطور که مرد ها با وجود هر نوع گوه خورش پشت هم هستن پیک می نباشه و یه زن دیگه رو که تو حوزه حقوق زنان فعالیت میکن ک موفق هم هست پایین نکشه 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

اون کل مردم یه کشور رو میخره میذاره تو جیبش یه خانم رندوم تو نی نی سایت میگه هیچ هنری ازش ندیدم:(((ب ...

یه سری ذاتن روح حقیری دارن و برای کوچیک نشون دادن دیگران دست به مقایسه میزنن حتی اگه این پست در ستایش مریم میرزاخانی بود یه نفر میومد با تیلور مقایسه اش می‌کرد تا فقط بگه اونقدر موفق نبوده

اتفاقا هیت گرفت خیلی ام گرفت منتها همین هیت ها کلی فالور بیشتر بهش اضافه کردباور کن اینا عاشق هیتن، ...

من واقعا کرک و پرم میریزه طرفدارشن 

ی آدم بد دهن که علنا هم روابط بازش رو بیان میکنه چه جذابیتی داره

اما اینکه میگی نباید بکوبونی جنس مخالف که پرنسسعلی شدن مال خارج هستش که حقوق زن و مرد برابر هستش نه ...

عزیزم تو جامعه مون هم زن بد داریم هم مرد بد 

طرز فکر شما قابل احترامه ولی من مثل شما تک جنسيتی فک نمیکنم چون میدونم هم زن خراب داریم هم مرد خراب و هم مادر و خواهر بد داریم و هم پدر و برادر بد 

و با هر کدوم از این بد ها هم باید خشن برخورد کرد ن اینک مثل زن ستیز ها همه زن هارو بکوبونیم و مرد رو برتر نشون بدیم و مثل مرد ستیز ها همه مرد هارو بکوبونیم و زن هارو برتر نشون بدیم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اتفاقا هیت گرفت خیلی ام گرفت منتها همین هیت ها کلی فالور بیشتر بهش اضافه کردباور کن اینا عاشق هیتن، ...

آیسان هیت گرفت؟میشه بگی کی که ما نفهمیدیم والا کلا ۴ تا پیج که ادمینشون انسان بود بهش هیت دادن که زیرش نر های فشاری و پیک می ها ریختن دفاع کردن

ولی همون ها زندگی سیمین رو سر یه استوری آیسان که تهدید به مرگ و سر بریدن شده بود سیاه کردن

من واقعا کرک و پرم میریزه طرفدارشن ی آدم بد دهن که علنا هم روابط بازش رو بیان میکنه چه جذابیتی داره

خیلی بد دهنه واقعا

خیلی هم حق ب جانبه معمولا 

عزیزم تو جامعه مون هم زن بد داریم هم مرد بد طرز فکر شما قابل احترامه ولی من مثل شما تک جنسيتی فک نمی ...

من کاری به خوب و بد زن و مرد ندارم که 

من از نظر قانونی گفتم که بر علیه ما خانوم ها هستش 

💚🌱

عاشق شیما هستم و تمام حرفاش تک ب تک گوش میکنم چون مردا لیاقت ندارن رفتار خوب ببینن 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
آیسان هیت گرفت؟میشه بگی کی که ما نفهمیدیم والا کلا ۴ تا پیج که ادمینشون انسان بود بهش هیت دادن که زی ...

عزیزم حق باتو اصلا هیت نگرفت، راحت شدی الان؟!

اون ماجراام همه‌ میدونن تقصیر آیسان بوده ب جز ی عده جوگیر ک فالورشن و چون کم هم نیس تعدادشون هیت های آیسان دیده نمیشه 

من کاری به خوب و بد زن و مرد ندارم که من از نظر قانونی گفتم که بر علیه ما خانوم ها هستش

تلافی قانون رو باید از مردای اطرافمون در بیاریم و یقه مردارو بگیریم و گارد پیدا کنیم بهشون؟؟

با اون عده ک قانون رو نوشتن باید دست ب یقه شد ن من نسبت ب تمام مردا نفرت پیدا کنم و بقیه روام پر کنم

اینم یه جور روش برده داری نوین 

یسری ادم ک ن سواد و ن تحصیلات تو زمینه ی مشاوره و روان شناسی زن و مرد دارن و معلوم نیس چطوری معروف شدن و ا‌ومدن بالا میان مغز یسری افراد رو کاملا تحت کنترل خودشون میگیرن طرف جوری برا امثال شیما و اسکپ تیک یقه جر میده انگار اگه یه ادم درست و باهوش تو دنیا هست اینان 

بابا خودتون مغز دارید نیاز نیس اراجیف اینارو مو ب مو عمل کنید 

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.