2777
2789
عنوان

زن ستیز نیستم اما از شیما کاتوزیان خوشم نمیاد😒😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 126 پست
یه فمینیست واقعی میدون جامعه سیستماتیک مردسالاره و قبل خواستن برابری ما باید مردسالاری رو پایین بکشی ...

ی فمینیست واقعی دنبال برابریه و بس 

و قرار نیس مثل اون مرد های گوه خور افراطی عمل کنه وگرنه اینجور جامعه از اونور بوم میفته 

من‌طرفدار زن های بدذات و مردای بدذات نیستم، شما طرفدار زن های بدذات هستی و تحت هر شرایطی ازشون حمایت میکنی شخصیت و طرز فکر خودته و قرار نیس درست بشه 

از زنی ک خودش خیانت میکنه و بعد از خیانت مردا ایراد میگیره رو من ن حمایت میکنم و ن الگوم میذارم، شما میذاری بذار و خوش باش 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم حق باتو اصلا هیت نگرفت، راحت شدی الان؟!اون ماجراام همه‌ میدونن تقصیر آیسان بوده ب جز ی عده جوگ ...

از اینکه پیک می های وایت واشینگ کننده جواب ندارن؟بله راضیم

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلافی قانون رو باید از مردای اطرافمون در بیاریم و یقه مردارو بگیریم و گارد پیدا کنیم بهشون؟؟با اون ع ...

چون قانون گذار ها آقا هستن 

قطعاً همین ها مقصر هستن 

درضمن شیما درباره همه مردا اینو نمیگه فقط درباره پرنسسعلی ها که ۸۵ درصد مردای ایرانی پرنسسعلی شدن

💚🌱

ی فمینیست واقعی دنبال برابریه و بس و قرار نیس مثل اون مرد های گوه خور افراطی عمل کنه وگرنه اینجور جا ...

فمینیست هرچی باشه شما نیستی که انقدر راحت به یه زن هیت های بی منطقی رو میگی که هیتر هاش باب کردن و بد ذات میدونیش فقط چون باهات هم فکر نیست که حقیقتا خودش نشون دهنده بد ذاتی و زن ستیزی خودتونه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.