2777
2789
عنوان

زن ستیز نیستم اما از شیما کاتوزیان خوشم نمیاد😒😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 126 پست
من هنری از سلنا گومز ندیدم

🤣🤣چقدر  نظرت مهم و تاثیر گذاره الان کریر موسیقی سلینا از پلتفرم ها پاک میشه و برندش ورشکست میشه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش که نشنیدم خیانت کرده باشهاونا شایعست از طرف مردا که دید زنها خراب شه نسبت بهش و اینکه حرفاشو با ...

من خودم اول دوسش داشتم

ولی بعد دیدم کلی حرف ناحق زده و افراطی و تک بعدی، حرفای ناحقش زیاده ولی قطعا برای شماها ک طرفدارش هستید حقه

اگ حرفای این درسته پس حرفای اون پسره مزخرف تو یوتیوب هم ک همش پسرارو برتر نشون میده درسته، در حالی ک ن این حرفتش درسته و ن اون، هردوشون افراطی حرف میزنن و جنس مخالف رو میکوبونن 

ی فمینیست واقعی ب برابری دو جنس بدون کوبوندن اون یکی توجه میکنه و نفرت و گارد ایجاد نمیکنه بین مردم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
🤣🤣چقدر نظرت مهم و تاثیر گذاره الان کریر موسیقی سلینا از پلتفرم ها پاک میشه و برندش ورشکست میشه

اون کل مردم یه کشور رو میخره میذاره تو جیبش یه خانم رندوم تو نی نی سایت میگه هیچ هنری ازش ندیدم:(((

بعد میاد بحث رو احساسی کنه مریم میرزاخانی رو میاره وسط

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

من خودم اول دوسش داشتمولی بعد دیدم کلی حرف ناحق زده و افراطی و تک بعدی، حرفای ناحقش زیاده ولی قطعا ب ...

موافقم

منم نمیگم همه حرفاش درسته

اتفاقا موافق اینم هر دو جنس مثل انسان های متمدن کنار هم زندگی کنن

ولی من از وجه فرهنگ عمیق اینجا نگاه میکنم

جایی که مرد سالاری به شدت نفوذ کرده ، نیازه یکم تند برخورد شه تا مردم به خودشون بیان

مخصوصا زنها که معمولا احساسی هستن و یاد گرفتن دلشون بسوزه !

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

راستش واقعا بهش افتخار میکنم و خوشم میاد ازش البته که هیچ شخصی بی نقص نیستش اما واقعا درست میگه...

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

من بیننده باید آگاه باشم و از حرفای درستش استفاده کنم هرچند ۹۵ درصد حرفاش درسته من موندم چرا خود ما ...

الان چ ربطی ب آیسان داشت؟ چرا فک میکنی کسانی ک از شیما خوششون نمیان از اون پسره مزخرف خوششون میاد؟

مشکلت همین‌جاست ک افراطی هستی، یا مث پسره ای یا مث شیما ، فک میکنی یا باید شیمارو قبول داشت یا اون آیسان 

در ضمن ب تعداد فالوور هم نیس اگ بود ک آیسان ک چرت و پرت میگ خیلی بیشتره تعدادش، یا ی سری آدم ک هیچ هنری ندارن پس بیان فالوور خنده داره! 

تو پست قبلمم گفتم برابری بدون کوبوندن جنس مخالف قبوله ن برتر نشون یک جنس و کوبوندن اون یکی 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
سلنا آدم بود با اون بوگندو که جرم تمام عالم رو دندون هاش بود و کفش پاشنه دار می پوشید نمیرفت تو رابط ...

مرسی از نظرات خیلی مفید و عادلانتون خداقوت..

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

الان چ ربطی ب آیسان داشت؟ چرا فک میکنی کسانی ک از شیما خوششون نمیان از اون پسره مزخرف خوششون میاد؟مش ...

منظورش اینه اگه شیما بد میگه

پس ایسان چیه که این همه بد گفت و هیت نگرفت

الان چ ربطی ب آیسان داشت؟ چرا فک میکنی کسانی ک از شیما خوششون نمیان از اون پسره مزخرف خوششون میاد؟مش ...

اما اینکه میگی نباید بکوبونی جنس مخالف که پرنسسعلی شدن 

مال خارج هستش که حقوق زن و مرد برابر هستش نه جامعه ما که برادر سر خواهرشو می‌بره نه اینکه  من دخترو اگر بکشند و قاتل مرد باشه خانواده برای اعدام اون مرد نصف دیه رو بده تا قانون اجرا بشه 

💚🌱