2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم از خونمون بدم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 67 پست
فقط اجاره نمی‌دیم ما اولش مستاجر بودم اصلا خودشون گفتن نیاین..منم نمیخاستم بیام.پدرشوهرم که فوت کرد ...

عجب

ولش کن بابا

اصلا نباید این حرفو جلو شما میزد 

کلا ۹۰ درصد مادرشوهرا از اینکه عروسو بچزونن حال میکنن

توجلوش نشون نده ک عصبی شدی 

خاستی دوتا تیکه بنداز فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خونه دیگه باب میلت باپول رهن اجاره میکردی چرا خونه مادرشوهر؟

گفتم که پدر شوهرم فوت کرد مادر شوهرم چند وقت بعد زنگ زد گریه و التماس که بیاین اینجا .فقط رهن مستاحرو دادیم بلند شه.

[QUOTE=397786770]زوره چی؟لطف بوده تا همین الانم که نشستید خب خودتون کابینت کمد دیواری میزدید بالاخر ...

دیگه عزیزم وقتی چیز مفت میخوای باید از خداتم باشه همون خونه رو هم در اختیارتون گذاشته خب ناراحتی میتونی بری اجاره کنی جای خوب 

کاربری دست دو نفره ✋️ 

اگه میخای طولانی مدت بمونی خودت تعمیر کن همین که خونه داده باید تشکر کنی نه طلبکار باشی

نهایت ۳/۴ سال خودت بودی ۱۰۰  یا۲۰۰ خرج میکردی از جیبت بعد برادر شوهرت بشینه استفاده کنه؟؟

عزيزم شما الان قبول نميكني

ولي من خونه ك مستاجر بودم رو رنگ كردم و خرج كردم

يكسالم نمونده!

شما براي خودت ارزش قائل نشدي

براي جايي ك ٥ سال حداقل ميخواي باشي

ميتوسنتي كابينت دست دوم بخري بزاري..

كفشو موكت كني كامل..

وقتي خودت براي خودت ارزش قائل نستي

توقع داري مادرشوهر بياد برات كابينت بزنه؟

فكر ميكني مثلا شوهرت فردا ممنون دارت نيشع؟😃

نه عزيزم ميگه تو لياقت همين بود

💕

اول اینکه سعی نکن هی خونه رو مرتب کنی 

خودتم با بچه ات بازی کن و بچگی کن تو این مدتم مهمون دعوت نکن 

سعی کن زیاد خونه نمونی که ببینی و حرص بخوری بچه ات بردار ببر پارک خودتم سرت رو با بافتنی کتاب نقاشی باشگاه مشغول کن فقط تو ذهنت یکسال دیگه رو تجسم کن

والا منم خونه پدرشوهر نشستم سالها

هم رنگ کردیم هم کابینت درست کردیم و کلا به خونه می رسیدیم

تفکر ما اینه جایی که زندگی میکنم حتما نباید سندش به نامم باشه که بشه محل زندگی 

شما حاضر نیستید برای خونه ای که خودتون دارید زندگی خرج کنید در واقع برای خودتون ارزش بگذارید بعد توقع دارید بقیه ارزش بزارن؟؟

عزيزم شما الان قبول نميكنيولي من خونه ك مستاجر بودم رو رنگ كردم و خرج كردميكسالم نمونده!شما براي خود ...

موکت کردم کامل کفشو...ولی کابینت و کمد. کم کم ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزینش میشد بعدشم من بلند میشدم برادر شوهر میومد استفادشو میکرد الان حرف من اینه اگه برای من نزده چرا برای اون میخواد بزنه