2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم از خونمون بدم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 67 پست
میدونی همون ۳ سال که نشستید چقدر پول اجاره جلو افتادید خیلی زیاد شاید نبود نمیتونستی خونه بخرید بالا ...

خونه ۸۵متری اجازه زیادی نداره بشه باهاش خونه دار شد سالی ۱۰۰ملیونم اجاره ش بشه سه سال میشه ۳۰۰ملیون 😑فقط میخوابد با استارتر هر تاپیک به هر بهونه  ای مخالفت کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته رهن ندادم..؟؟ فرق گذاشتن واقعا آدم و اذیت نمیکنه؟

یعنی هر سال پول رهن گرفته ازتون؟خب من فکر کردم همینطوری رفتی نشستی 

چی بگم بخوای فکر کنی به این چیزا اذیت میشی 

خونه ۸۵متری اجازه زیادی نداره بشه باهاش خونه دار شد سالی ۱۰۰ملیونم اجاره ش بشه سه سال میشه ۳۰۰ملیون ...

آره دیگه خونه ای که هیچ امکاناتی نداره مگه چقدر اجارشه؟؟؟ بعدشم من ازاین بیشتر  عصبانی هستم که برای من هیچ کار نکرد همش گفتن نداریم درست کنیم الان میگه از اینجا برید خونرو درست میکنم کابینت و فلان برای عروس بعدی 

۳ ساله اومدم قبلشم مستاجر بودیم درست میکردیم ۲۰۰/۳۰۰ تومان هزینش میشد بعدش ما که قرار نیست تا آخر ...

عزیزم به نکته مثبتش نگاا کن ک این ۳ سال کرایه ندادی و پولا جمع شد کمک خرج بزرگی برا زندگیتون بوده

خونه ۸۵متری اجازه زیادی نداره بشه باهاش خونه دار شد سالی ۱۰۰ملیونم اجاره ش بشه سه سال میشه ۳۰۰ملیون ...

۸۵ متری شهر ما که گرونه 

بعدم فقط اجاره نیست رهنم هست هر سال اضافه میشه و قطعا پس انداز اون پول خیلی می‌شده  میدونی ۱۰۰ میلیون پارسال ۳۰ گرم طلا میکرده همین موقع حدودا یعنی ۳۰۰ میلیون الان😂

حالا ایشون که گقتن پول رهن داده اصلا 

یعنی هر سال پول رهن گرفته ازتون؟خب من فکر کردم همینطوری رفتی نشستی چی بگم بخوای فکر کنی به این چیزا ...

نه همون اول یه مبلغی دادیم بهشون..واقعا حق دارم ناراحت باشم یا نه؟ الآنم باردارم باید بریم وسیله بخرم نمی‌دونم کجا جاشون بدم 😭😭

عزیزم به نکته مثبتش نگاا کن ک این ۳ سال کرایه ندادی و پولا جمع شد کمک خرج بزرگی برا زندگیتون بوده

بله عزیزم می‌دونم ولی این فرق گذاشتن رو هم در نظر بگیر..بعدی نمیتونه بیاد باهمین شرایط بشینه؟؟

نه همون اول یه مبلغی دادیم بهشون..واقعا حق دارم ناراحت باشم یا نه؟ الآنم باردارم باید بریم وسیله بخر ...

خوب عزیزم وقتی پول رهن میخاستی بدی بهشون چرا رفتی اینجا نشستی 

میرفتی جای بهترگلم

نه همون اول یه مبلغی دادیم بهشون..واقعا حق دارم ناراحت باشم یا نه؟ الآنم باردارم باید بریم وسیله بخر ...

بهش فکر نکن من هنوزم میگم باعث شده جلو بیفتی تو زندگی

اون الان خونه نداره تو خونه داری چیزی که مهمه اینه 

یه کمد بخر بزار تو این بعدا با خودت میبریش

همیشه همینجوره برای بعدی شرایط بهتره

میتونه بگه  پسرش خرج کنه چون به ما گفت من که ندارم خودتون اگه دارید درست کنید  همسرم گفت من خرج کنم از جیبم می‌ره بعدی میاد استفاده می‌کنه دیدم راست میگه

بله عزیزم می‌دونم ولی این فرق گذاشتن رو هم در نظر بگیر..بعدی نمیتونه بیاد باهمین شرایط بشینه؟؟

ول کن عزیزم 

بیخیال 

من پدرشوهرم چون میخاستیم از خونشون بریم طرف جهاز منو چندتا وسیلشو برداشته بود میگفت حق خودمه چون بچمو بزرگ کردم زنگ زده بود پلیس حتی

اگر بخایم به این چیزا فک کنیم که اخر سال جامون تیمارستانه

انشالله خونه خودت رو ۱۰ برابر بهتر از این چیزی ک اینا میخان بزنن میزنی

خوب عزیزم وقتی پول رهن میخاستی بدی بهشون چرا رفتی اینجا نشستی میرفتی جای بهترگلم

فقط اجاره نمی‌دیم ما اولش مستاجر بودم اصلا خودشون گفتن نیاین..منم نمیخاستم بیام.پدرشوهرم که فوت کرد زنگ زد التماس که بیاین بشینین

بهش فکر نکن من هنوزم میگم باعث شده جلو بیفتی تو زندگیاون الان خونه نداره تو خونه داری چیزی که مهمه ا ...

جای بعدیم کمد دیواری داره الان بخرم جاندارم بزارم ..اونم میاد خونه مادر شوهرم زندگی می‌کنه دیگه بدون دردسر و سختی