2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم از خونمون بدم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 67 پست
خیلی سعی میکنم برام مهم نباشه هاااا ولی لعنتی نمیشه

حق داری والا ، خودمم عروس شدم یه سری کارا برام نکردن ولی ۳ ماه بعدش رفتن خواستگاری برا برادرشوهرم همه شرط و شروطای طرف رو قبول کردن و خواستن انجام بدن ! تازه آخرشم یکی بهتر رفت خواستگاری اونو قبول کرد! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگم احتمالا شما یا مادر شوهری یا تا حالا شرایط من نبودی .خونه خودش نیست مال وارثه

نه بچه هام كوچيكن..

ضمن اينكه عزيزم شما خونه پدر مادرت رو وقتي زنده هستن ميكي براي وراثه؟😀😀

هيچ معلوم نيست كي بمونه ارث كيو بخوره

مراقب باش به كائنات چي تحويل ميدي..

بنده خدا حق دارع وقتي زنده است شما ميگي مال وراثه

شناختع شمارو براي همين ترجيخ ميده خرج نكنع.

💕

نه بچه هام كوچيكن..ضمن اينكه عزيزم شما خونه پدر مادرت رو وقتي زنده هستن ميكي براي وراثه؟😀😀هيچ معلو ...

پدر خودمم فوت کرده  شش ماهه مامانم سهم ماشینو  داده بهم ..خودت مراقب کائنات باش با این قضاوت کردنات

پدر خودمم فوت کرده شش ماهه مامانم سهم ماشینو داده بهم ..خودت مراقب کائنات باش با این قضاوت کردنات

زيادي بهت فشار اومده كسي بهت حق نداد

سر كلاف رو گم كردي😆

من كجا قضاوت كردم

حرف خودتو به خودت پس دادم

اينا تربيتي هست

ك وقتي كسي زنده است نگي سهم بده و مال وراثه.

چه مادر خودت باشه چه مادرشوهرت..

ما نه سر پيازيم نه ته پياز

شما داري حرص ميخوري براي بعدي تو ميخوان كابينت بزنن..

اينقدر حرص نخور شايد أصلا اون روز نرسيد..

خوش👌🏻

💕