2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم از خونمون بدم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 67 پست
نهایت ۳/۴ سال خودت بودی ۱۰۰ یا۲۰۰ خرج میکردی از جیبت بعد برادر شوهرت بشینه استفاده کنه؟؟

نه بعد بلند شدنت پولش از پدرشوهر یا برادرشوهر بگیر اونا که میخان درستش کنن بگو من درستش میکنم خواستم برم پولم بدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم خونه پدرشوهر نشستم سالهاهم رنگ کردیم هم کابینت درست کردیم و کلا به خونه می رسیدیمتفکر ما ای ...

میشه بپرسم شما چند سال نشستید ؟ و اینکه آیا بعدش قراره برادر شوهرت بیاد بشینه

نه بعد بلند شدنت پولش از پدرشوهر یا برادرشوهر بگیر اونا که میخان درستش کنن بگو من درستش میکنم خواستم ...

عزیزم اونام میگن ما نمی‌خواهیم مثلاً  چرا خرج  کردی میخاسته خرج نکنید 

خب دیگه نو که بیاد به بازار .... باید تمیز کنه خونه رو که دختر بدن بهشون بیاد زندگی کنه

وا حرفاتون منطقی نیست اصلا مگه من چند سالمه؟ یا اینکه بعد ۳ سال  بعد ازدواجم اومدم اینجا 

میشه بپرسم شما چند سال نشستید ؟ و اینکه آیا بعدش قراره برادر شوهرت بیاد بشینه

من سه بار خونه تغییر دادم توی 20 سال همش هم خونه های پدرشوهرم 

بعد از من هم مستاجر اومد نشست کرایه رو پدرشوهرم میگرفت

همین الان این خونه ای که نشستم پارسال رنگ و تعمیر کردم و احتمالا تا یکی دوسال دیگه بلند میشم

من اصلا پام تو خونه ای که داغون باشه نمی‌گذارم

اعصابم خیلی مهم تر از پول

این خونه ها آخرش رسید به برادرشوهرم و شوهرم و خواهرش

من الان پدرشوهرم 6ساله فوت شده 

شاید شما پول دارید راحت میتونید خرج کنید عزیزم

شوهر منم کارمند 

شما اونجا کرایه نمی‌دید یه کم به خونه میرسیدید

نگفتم بازسازی کامل می کردید ولی حداقل یه رنگ و موکت یه کابینت دست دوم

من توقع از خودم و شوهرم دارم نه از بقیه