2777
2789

طبقه بالای مادر شوهرم هستم خونش  ۸۵ متره ولی هیچی نداره  کابینتاش فلزی لنگه به لنگه.کف خونه سیمانه. اتاقا کمد دیواری نداره ..منم چون جا ندارم مجبورم همه وسیله هام دورو برمه  بچه هم دارم کلی اسباب بازی  داره.کلافم کرده هرچی جمع میکنم فایده نداره.وسیله هامو تازه عوض کردم ولی هیچ نمایی نداره.خونه خریدیم. ولی پول نداریم بریم خودمون داخلش بشینیم 😭😭اصلا نمیخام خونرو تمیز کنم یا هرچی 🥺...

حالا منتظره من از اینجا برم برای پسر بعدیش میگه می‌خوام کابینت کنم و کف خونه سرامیک کنم و دست بکشم به خونه خیلیییی بهم زور میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شکر خدا هم خونه دارید، هم اینجا بوده که خودتون رو جمع کردید و خونه خریدیم

ای کاش شوهرت موقع ازدواج کمی دست می‌کشید به خونه

ما بچه دارها هیچوقت اسباب بازی بچمون جمع نمیشه

[QUOTE=397786770]زوره چی؟لطف بوده تا همین الانم که نشستید  خب خودتون کابینت کمد دیواری میزدید بالاخره چند سالی ...[/QUOTE 

اونجا مال ما نیست که بخواهیم کابینت کنیم  اکرم می‌زدیم ۲۰۰ تومن کم کم  پولش میشد  بعدشم من که قرار نیست تا آخر اینجا باشم فعلا ۳ ساله اومدم قبلش مستاجر بودم  یکسالع دیگه میرم از اینجا..واقعا زور نداره فرق گذاشتن؟؟ من اینهمه اذیت بشم بعد برای بعدی درست کنه چرا من اومدم درست نکرد 

خب خودتون درست میکردید چندوقته اونجایید؟

۳ ساله اومدم   قبلشم مستاجر بودیم درست میکردیم ۲۰۰/۳۰۰ تومان هزینش میشد بعدش ما که قرار نیست تا آخر اینجا باشیم..قراره پسر بعدیش بیاد بشینه ..ما خرج میکردیم ازجیبمون می‌رفت  

[QUOTE=397786770]زوره چی؟لطف بوده تا همین الانم که نشستید خب خودتون کابینت کمد دیواری میزدید بالاخر ...

میدونی همون ۳ سال که نشستید چقدر پول اجاره جلو افتادید خیلی زیاد شاید نبود نمیتونستی خونه بخرید 

بالاخره ۳ سال زمان زیادی بوده 

نه زور نیست کاری که وظیفه کسی نباشه لطفه هر چی بود بگو ممنون

منتظر بمون برو خونه خودت غصه خوردن نداره ❤️

منم منتظرم برم ازاینجا اونجا کوچیکه هست ولی همه چیزش تمیزه و تکمیل ولی پول مستاحرشو نداریم بدیم دعا کن برامون

۳ ساله اومدم قبلشم مستاجر بودیم درست میکردیم ۲۰۰/۳۰۰ تومان هزینش میشد بعدش ما که قرار نیست تا آخر ...

فکرکردم خیلی ساله اونجایید

یکم دیگه تحمل کن میری ایشالا خونه خودت

خوب شکر خدا هم خونه دارید، هم اینجا بوده که خودتون رو جمع کردید و خونه خریدیمای کاش شوهرت موقع ازدوا ...

عزیزم موقع ازدواج مستاجر بودیم گفتن نیاین اینجا ..پدر شوهرم فوت کرد مادر شوهرم التماس کرد بیاین ..وگرنه اگه از اول میومدم حتما تمیزش میکردم بنظرت ۳/۴ سال  ارزش داره ۲۰۰/۳۰۰ تومان هزینه کنی 

دستشون درد نکنه خونه اش نشستی اجاره و رهن نداری باعث شد پیشرفت کنی و صاحبخونه بشی تحمل کن انشالله می ...

کی گفته رهن ندادم..؟؟ فرق گذاشتن واقعا آدم و اذیت نمیکنه؟