2777
2789
عنوان

گول نخورید که پزشکی خوب نیست

488 بازدید | 62 پست

چندین ساله یه موجی راه افتاده که پزشکی ارزش نداره بیگاریه حقوقش کمه بیست میلیونه پونزده میلیونه 😐😐😐😐 این جو هم اکثرا از طرف خود دانشجوهای پزشکی هستش شما با تخصص که در آمد های خیلی بالا داری که هیچی پزشک عمومی رو مثال بزنم براتون  

من اورژانس کار میکنم شیفت شبا دو تا پزشک عمومی میان اینا باید فیکس هر دو تو اورژانس باشن ولی تایم رو تقسیم میکنن شش ساعت شش ساعت ساعتی ۳۰۰ هزار میگیرن اون شش ساعتی که تو اورژانس نیستن رو هم میگیرن یعنی میشه ساعتی ۶۰۰ هزار تومن براشون ! راستی اینم بگم شیفت ۱۲ ساعته شب ۱۸ ساعت حساب میشه 

خب یه حساب کتاب بکنید ۱۸ ضربدر ۳۰۰ میشه شبی پنج میلیون و چهارصد 😄 تازه نصف تایم هم نیستن .... اینو گفتم که ناامید نباشید و درستون رو بخونید ❤️🧡

جوجه پرستار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پزشکی نمیخونم ولی اطرافم پزشک و دانشچوی پزشکی زیاده و فقط کسایی که تخصص دارن از حقوقشون راضین 

این حقوق واقعا ارزشش رو نداره که ۷ سال عمومی بخونی ۲ سال بری طرح مگر اینکه ۴ سال تخصص رو هم بخونی

واقعا میگم واااقعا درساش سنگینه

مگر اونایی که عااشق پزشکی باشن

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

اینا ۱۰ شب بیان میشه ۵۴ میلیون !

من نمیدونم این حقوق رو از کجا حساب کردید ولی قطعا با حساب کتاب شما نیست

حتی رزیدنت هم این حقوق رو نمیگیره

شما که مستقیما نپرسیدید ازشون

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

خب ببین دندون چیه که از پزشکی بهتره 😂😂😂😂

بهتره پولش؟نمیدونم همه گفتن دندون منم زدم الان گیر کردم🤦🏻‍♀️روزی هزار بار سکته رو میزنم اینقدر بین این دو رشته شک دارم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

نه این فقط برای کسایی هست که بعدا برن تخصص های خوب بخونن

پزشک طرحی حقوق پایه ۲۰ هست بالاترین تعرفه و کارانه هم بگیره میشه ۳۰ این برای طرحی ها هست ، بعدش پایه مثلا میشه ۳۰ ، اکثرشون توی دوران استاجری و ... حقوق اصلا ندارن و همش با شیفت خریدن از دوستان و ... یا کارهای تدریس و مشاوره و .... پول در میارن وگرنه برای همه توی هر مقطعی صدق نمیکنه

بهتره پولش؟نمیدونم همه گفتن دندون منم زدم الان گیر کردم🤦🏻‍♀️روزی هزار بار سکته رو میزنم اینقدر بین ...

کار خوبی کردی دندون بهتره 

منابع چیا بودن فیلم هم دیدی؟ برای نهاییا کتاب گرفتی؟

جوجه پرستار