2777
2789
عنوان

الان دکتر زنان وسط معاینه با تعجب پرسید حامله بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم بچه نبوده یک چیزی گفته منم چون فیبروم و....دارم گاهی چیزهایی مثل لخته ازم دفع میشد شایدم انشاء ...

منم یه بار چندین سال پیش، یه هو یه درد عجیبی گرفتم،پریود نبودم وقتمم نبود.یه نیم ساعت درد خاصی گرفتم که اولین بارم بود خیلی شدید بود، حتی نمیتونستم صاف بایستم کمتر از نیم ساعت میشد که حتی میخواستم زنگ بزنم اورژانس، چون حالم خوب بود ولی خیلی یکدفعه ای دردم گرفت و بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت رفتم دستشویی یه لخته نسبتا بزرگ دفع کردم و کلی خونریزی بلافاصله خوب شدم. نفهمیدم چی شد ولی بعدا یه نفر گفت احتمالأ سقط کردی. به نظر شما سقط بوده؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره.