2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آسونه چیز سختی نداره میتونی از دی یا بهمن شروع کنی اصن

لطفا بگین چجوری بخونم باید مثل کتابای مدرسه سوال متن براش طرح کنم؟ 

هوش و استعدادو چیکار کنم

کوردم
من نخونده رفتم .ترازم حدود ۱۰۰۰۰ شد فقط سوالات کنکور پارسال و امسال رو زدم رفتم سر جلسه خیلی راحت تر ...

هوش و استعدادو چیکار کردین و چجوری خوندین

کوردم
لطفا بگین چجوری بخونم باید مثل کتابای مدرسه سوال متن براش طرح کنم؟ هوش و استعدادو چیکار کنم

هوش و استعداد من خودم با قلمچی آزمون میزدم هر هفته اینو فقط با تست میشه جلو افتاد بعد دوسه هفته متوجه میشی

برا قبلی ام نه نیاز نیس سوال طرح کنی آیه های که همراهش میاد و نشونه بذار و پیامشو حفظ کن

من این دوتا و قلمچی میزدم خیلی خوب بود یادمه هوش ۴۲،مهارت۷۵زدم تو کنکور 

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

بخدا هوش و استعداد خیلی سخته استادی رو نمیشناسین که تدریس رو بکنه؟

نه عزیز دلم 

اگر بله داری سرچ کن صفحات رسمی فرهنگیان اونجا سوالاتت رو بپرس .خیلی خوب راهنمایی می کنن 

امیدولرم موفق باشی ❤❤❤

هوش و استعداد من خودم با قلمچی آزمون میزدم هر هفته اینو فقط با تست میشه جلو افتاد بعد دوسه هفته متوج ...

ببخش گلم این که فلان آیه مال کدوم سوره هستش  و شماره آیه مهمه ؟ (منظورم آیه های دینی و مهارت معلمی هردوعه)

چیزی که از آنِ توست، تو را پیدا خواهد کرد 🌙🌱
ببخش گلم این که فلان آیه مال کدوم سوره هستش و شماره آیه مهمه ؟ (منظورم آیه های دینی و مهارت معلمی ه ...

نه پیام آیه اینا میخواست انگار 

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی